Nooit meer betalen dan nodig is.Met deze drie supermakkelijke parkeerapps.

3 supermakkelijke parkeerapps

Als je er nog geen gebruik van maakt, ga je dat na het lezen van deze blog zeker doen: een parkeerapp! Nooit meer op zoek naar een betaalautomaat, nooit meer te weinig muntgeld op zak hebben én nooit meer teveel betalen.

Hoe het werkt? Heel simpel. Je parkeert je auto, checkt de gebiedscode in de app of op de betaalautomaat en drukt op start. Bij terugkomst druk je op stop en het totaalbedrag verschijnt direct in beeld. Je betaalt voor geen seconde meer dan nodig en het bedrag wordt automatisch van je rekening afgeschreven. Ideaal, toch?

Maar welke parkeerapp moet je hebben? We hebben het overzichtelijk voor je gemaakt met de 3 beste opties: Parkmobile, Yellowbrick en Park-Line. Ook de ANWB en Stadsparkeren zijn apps, maar die werken via Yellowbrick en Parkmobile.

Parkmobile

Parkmobile (Android en IOS) is de goedkoopste optie en de enige waar je geen registratiekosten voor betaald. Aan de hand van je kenteken checkt de parkeercontroleur of er een parkeeractie loopt. Verder onthoudt de app waar je geparkeerd bent en navigeert je ernaar toe.

Kosten: 25 cent per parkeeractie of abonnement van 2 euro per maand. Geen registratiekosten.

Yellowbrick

Met Yellowbrick (Android en IOS) kun je in bijna alle Nederlandse steden parkeren, inclusief Q-Park garages. Je krijgt bij registratie een transponderkaartje die je onder je voorruit moet plaatsen. Ook geeft Yellowbrick parkeeradviezen: het zoekt de goedkoopste plek in de buurt.

Kosten: 34 cent per parkeeractie of abonnement van 75 cent per week. 10 euro registratiekosten.

Park-line

Park-line (Android en IOS) werkt exact hetzelfde als Parkmobile en Yellowbrick, met de toevoeging dat je er ook in België mee kunt parkeren.

Kosten: 15 cent per parkeeractie en 2,50 euro per maand. 5 euro registratiekosten.