Zes redenen waarom de Mokka X nóg beter is.State-of-the-art techniek voor compacte SUV.

 

1 -  Adaptive Forward Lighting
De Opel MOKKA X is nu ook leverbaar met Adaptive Forward Lighting AFL+ met LED-koplampen. Het systeem biedt negen functies en lichtpatronen, zoals bochtverlichting en een ‘Tourist’-modus om de lichtbundel aan te passen voor links rijden, zoals in Engeland.

Opel-Mokka-X

2 - Krachtige en zuinige 1.4 Turbo
Ook nieuw in het aanbod van de MOKKA is de 1.4 Turbo benzinemotor, gekoppeld aan een zestrapsautomaat en adaptieve vierwielaandrijving. Deze super moderne krachtbron vervangt de vorige 1.4 Turbo en combineert een vermogen van 112 kW (152 pk) vermogen met een relatief bescheiden brandstofverbruik van 6,5 l/100 km (voorlopige cijfers).

3 - Opgeruimd staat netjes
Het dashboard van de Opel MOKKA X is compleet nieuw. Net als bij de nieuwe Opel Astra zijn veel functies te bedienen via het grote touchscreen, wat zorgt voor een opgeruimd en strak geheel met weinig knoppen.

Opel-Mokka-X

4 - Apple CarPlay
De Opel MOKKA X is vanaf het uitrustingsniveau Innovation standaard uitgerust met het Radio 4.0 IntelliLink systeem dat geschikt is voor Apple CarPlay. Hiermee worden de belangrijkste functies via usb verbonden en wordt je Apple-smartphone geïntegreert in het infotainmentsysteem. Dankzij Apple CarPlay is het extra eenvoudig om gesprekken te starten of te beantwoorden, berichten te versturen en te ontvangen en te luisteren naar muziek. Ook de spraakhulpdienst Siri is bruikbaar.

5 - NAVI 900 IntelliLink
Het nieuwe, uitgebreide navigatie-/infotainmentsysteem NAVI 900 IntelliLink met 8-inch touchscreen komt inclusief achteruitrijcamera en park pilot. Het systeem kan sms-berichten voorlezen, je kunt het startscherm personaliseren en zelfs zestig favoriete radiostations, nummers of bestemmingen opslaan. NAVI 900 IntelliLink is optioneel verkrijgbaar met een hoogwaardige geluidsinstallatie van Bose.

6 - OnStar
In combinatie met de persoonlijke service-assistent Opel OnStar en 4G/LTE WiFi hotspot biedt de MOKKA X een unieke online ervaring in deze klasse. Je kunt maar liefst zeven mobiele apparaten verbinden met een krachtige internetverbinding voor onderweg. 

Een andere functie van OnStar is Automatic Crash Response, dat automatisch hulp inschakelt als de airbags zijn uitgeklapt bij een ongeval. De populairste service van Opel OnStar is de myOpel smartphone-app. Hiermee kan de eigenaar op afstand bijvoorbeeld de portieren vergrendelen, de locatie van de auto opvragen, een navigatiebestemming naar de auto toezenden en nog veel meer.