Opel op de Autosalon van Genève 2017.Spectaculaire stand met drie primeurs!

Opel Salon Genève 2017

Van 9 tot en met 19 maart 2017 is de Autosalon van Genève voor de 87ste keer geopend voor publiek. De Zwitserse autoshow is een van de belangrijkste in de wereld en staat ieder jaar garant voor tientallen wereldprimeurs.

Ook Opel presenteert veel nieuws in Genève. Op de opvallende stand staan drie wereldprimeurs in de schijnwerpers: de Insigia Grand Sport, Insignia Sports Tourer en Crossland X.

Opel Insignia Grand Sport

Opel Insignia Grand Sport

In Genève zijn alle ogen gericht op de wereldpremiere van de compleet nieuwe Opel Insignia Grand Sport. Het vlaggenschip van Opel combineert een zeer verleidelijk design met veel ruimte en allerlei hightech assistentiesystemen voor indrukwekkende veiligheid en comfort. Hij is leverbaar met compleet nieuwe en grondig vernieuwde benzine- en dieselmotoren en is te bestellen voor prijzen vanaf 33.695 euro.

Klik HIER voor meer informatie over de nieuwe Insignia Grand Sport.

Opel Insignia Genève 2017

Opel Insignia Sports Tourer

Opel Insignia Sports Tourer

Net als de Grand Sport biedt ook de Insignia Sports Tourer uitzonderlijk veel ‘value for money’. De stationwagenversie, die eveneens zijn werelddebuut beleeft, is tot 200 kg lichter dan zijn voorganger, terwijl de bagageruimte met 100 liter is toegenomen. De nieuwe Insignia is als eerste Opel leverbaar met een 8-trapsautomaat en AWD met torque vectoring. Hij is toonaangevend op het gebied van connectiviteit en komt met de nieuwste generatie IntelliLux LED Matrix-verlichting en Opel OnStar.

Kijk HIER voor meer informatie over de ruime Sports Tourer.

Opel Crossland X Genève 2017

Opel Crossland X

De Opel Crossland X is een geheel nieuwe crossover en na de Mokka X het tweede lid van de X-familie. De Crossland X valt op door zijn tweekleurige carrosserie met een trendy uitstraling en overtuigt met zijn functionele en comfortabele interieur. Hij biedt vijf zitplaatsen, een prettig hoge zitpositie voor een uitstekend overzicht en de grootste bagageruimte in zijn klasse (520 liter). Ook kun je rekenen op veel nieuwe technologie, waaronder Opel OnStar, uitgebreide infotainment en een groot aantal assistentiesystemen voor optimale veiligheid. En wat te denken van een Head Up Display, 180 graden achteruitrijcamera en het panoramisch dak? 

Meer weten over de nieuwe Opel Crossland X? Kijk dan snel verder.

Opel Crossland X Genève 2017