Altijd 'connected' dankzij Opel OnStar en IntelliLink.Opel zeer vooruitstrevend op het gebied van connectiviteit en persoonlijke service.

Opel-OnStar

Wist jij dat Opel in Europa voorop loopt op het gebied van smartphone-integratie, connectiviteit en persoonlijke service? 

De nieuwste generatie van het Opel IntelliLink infotainmentsysteem biedt niet alleen een haarscherp beeld en een eenvoudige, intuïtieve bediening: het is ook compatibel met Apple CarPlay en Android Auto. Deze systemen zijn specifiek ontwikkeld voor prettig en vooral veilig gebruik van de smartphone in de auto.

Opel-IntelliLink 
Laten we beginnen met een 4G WiFi-verbinding! Kun je het je voorstellen, dat je op de achterbank een filmpje zit te streamen? Bij Opel kan het! Bovendien kunnen maximaal zeven apparaten tegelijk worden gekoppeld.
MetOpel OnStar is ook het handmatig invoeren van een bestemming in het navigatiesysteem verleden tijd. Een persoonlijke Opel OnStar-adviseur reageert op alle vragen en verzoeken en stuurt de route indien gewenst naar het geïntegreerde Opel navigatiesysteem.

IntelliLink is bij uitstek geschikt voor toestellen die draaien op Android 5.0 Lollipop en Apple iOS 7.1 (vanaf iPhone 5) of hoger. Het systeem herkent automatisch welke smartphone wordt verbonden en past direct de interface aan voor perfecte weergave op touchscreen. Een Ander voordeel van IntelliLink is dat inkomende tekstberichten hardop worden voorgelezen! De hele lijst van ondersteunde applicaties kunnen worden geraadpleegd via apple.com/ios/carplay en android.com/auto.

 

Opel-OnStar

Elke Opel met OnStar is ook voorzien van een SOS-knop en automatische ongeval-detectie. Als de knop wordt ingedrukt of als Opel OnStar een noodgeval detecteert, belt het systeem naar een adviseur. De adviseur schakelt de nooddiensten in als dat nodig is. Verder helpt OnStar met het terugvinden van de auto bij diefstal, het houdt de gezondheid van de auto in de gaten en via de myOpel app zijn allerlei functies buiten de auto te bedienen. Lees hier alles over Opel OnStar.