Waarom Private Lease van Opel aantrekkelijk is.Privé leasen bij Opel is compleet, eerlijk en voordelig.

Opel-KARL

Een abonnement is tegenwoordig heel gewoon. Of het nu gaat om een abonnement voor een je smartphone, internetaansluiting, Netflix, Eredivisie live, Spotify, noem het maar op – je betaalt een vast bedrag per maand, alles wordt voor je geregeld en klaar ben je. Dus waarom niet met een auto...?

Precies, dat dachten wij ook. Via Opel Private Lease kun je nu als particulier jarenlang zorgeloos in een nieuwe Opel rijden, voor een vast bedrag per maand. Het is in feite hetzelfde als elk ander abonnement. Voor een aantrekkelijk maandbedrag wordt alles geregeld: onderhoud, banden, schades, wegenbelasting, pechhulp én verzekering! Je hoeft alleen zelf te tanken, verder niets.

Om je een idee te geven: Een Private Lease contract voor een sprinternieuwe Opel KARL met 5 deuren én 5 zitplaatsen, inclusief het omvangrijke Edition+ pakket kost € 239,- per maand, all-in. Je betaalt slechts 1 maandtarief borg. Verder zijn er geen kosten. Iets meer ruimte nodig? De Opel Corsa Edition 1.0 Turbo kost per maand slechts € 49,- meer.

 

Opel-keurmerk-private-lease

Veel mensen zijn wel geïnteresseerd in een abonnement, maar zijn bang voor de addertjes onder het gras. Dat snappen wij heel goed, maar Private Lease bij Opel is eerlijk en betrouwbaar. Wij zijn sinds kort namelijk de trotse bezitter van het Keurmerk Private Lease.

Keurmerk Private Lease is het kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een privé leasecontract af te sluiten. Het keurmerk is ontwikkeld in samenwerking met de Consumentenbond en heeft één doel: de consument beschermen. Als aanbieder van Private Lease zijn wij uitgebreid getoetst voordat we het keurmerk kregen. Het keurmerk is het bewijs dat onze regels en voorwaarden voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen.

De algemene voorwaarden zijn eerlijk en tot stand gekomen in samenwerking met de Consumentenbond. Het is heel duidelijk wat in de leaseprijs zit, dus geen verrassingen achteraf. De consument wordt beschermd tegen te hoge financiële lasten, je hebt recht op 14 dagen bedenktijd en een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Nou, wat wil je nog meer? Ontdek HIER alle voordelen van Opel Private Lease. Ben je al overtuigd? Dan kun je HIER een nieuwe Opel samenstellen.