Benefietwedstrijd Feyenoord-Sparta op 24 maart.Stadsderby in het teken van de Hartstichting.

Opel-Feyenoord-Hartstichting

Opel en Feyenoord steunen de Hartstichting en helpen bij het werven van burgerhulpverleners. En met succes, want sinds 2014 hebben al 50.000 Nederlanders zich aangemeld. Fantastisch mooi natuurlijk, maar we zijn er nog niet! 

Met minimaal 170.000 burgerhulpverleners kunnen jaarlijks zo’n 2.500 levens worden gered. Om het gezamenlijke doel van Opel, Feyenoord en de Hartstichting onder de aandacht te brengen, speelt Feyenoord op donderdag 24 maart 2016 om 20.00 uur in De Kuip een benefietwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Jij komt toch ook?

Kaarten voor de ‘Benefietwedstrijd voor het leven’ kosten € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. De opbrengst van de stadsderby wordt door de Hartstichting gebruikt voor buitenkasten voor AED’s: draagbare apparaten die het hartritme weer kunnen herstellen bij een hartstilstand. De buitenkasten komen op straat te hangen, zodat mensen met een hartstilstand te allen tijde geholpen kunnen worden.

Kun jij reanimeren?
Meld je dan aan voor het oproepsysteem en maak het verschil. Hand in hand voor het leven. Bekijk hier of jouw buurt al een 6-minutenzone is en meld je aan als burgerhulpverlener. Ga voor meer informatie en aanmelden naar opel.nl/voorhetleven