Dit krijg je cadeau als je een nieuwe Opel koopt.Naast een auto ook leuke extra's.

Na het kopen van een nieuwe Opel krijg je niet alleen een nieuwe auto. Je krijgt nog veel meer leuke extra’s.

Twee jaar volledige fabrieksgarantie

De fabrieksgarantie van Opel geeft je recht op gratis reparaties (bij alle Opel Erkend Reparateurs) voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van de fabrikant vallen, ongeacht de kilometerstand van de auto en het moment waarop het probleem zich binnen de twee jaar voordoet. Dat geldt ook voor de onderdelen. Op de carrosserie profiteer je van maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit.

Twee jaar mobiliteitsgarantie

Opel levert iedere nieuwe auto standaard met twee jaar mobiliteitsgarantie. Hiermee ben je in meer dan 40 landen, 24 uur per dag 7 dagen per week door middel van één telefoontje naar het alarmnummer verzekerd van hulp bij pech onderweg. De dienstverlening van Opel Assistance bestaat uit pech-onderweg-service, wegslepen, huur van vervangende auto, vervoer naar bestemming, hotelaccommodatie, vergoeding van ophaalkosten, verzending van vervangende onderdelen en financiële assistentie. Handig toch?

Opel OnStar!

Op iedere nieuwe Opel is Opel OnStar te bestellen en soms zelfs standaard aanwezig. Opel OnStar is je persoonlijke service-assistent. Met een druk op de knop krijg je een echt persoon van de service centrale aan de lijn die je het hemd van het lijf kunt vragen. Bijvoorbeeld om een navigatiebestemming door te sturen naar je navigatiesysteem of een diagnoserapport van je auto op te vragen. Opel OnStar bestaat ook uit een Wi-Fi hotspot waarmee tot zeven apparaten tegelijk toegang hebben tot een betrouwbare internetverbinding in vrijwel heel Europa.