Nieuwe Opel Mokka nóg stoerder!Compacte SUV op alle fronten verbeterd.

Opel-Mokka-X

Maak kennis met de Opel Mokka X! Het grondig vernieuwde model is de eerste Opel met de aanduiding ‘X’, waarmee zijn avontuurlijke en robuuste persoonlijkheid wordt benadrukt.

De populaire compacte SUV van Opel is op alle fronten vernieuwd. Hij oogt zowel stoerder als stijlvoller dankzij het compleet nieuwe front, waarbij vooral de nieuwe grille, koplampen en LED-dagrijverlichting direct in het oog springen. Ook nieuwe LED-achterlichten en een aantal nieuwe carrosseriekleuren maken de Opel Mokka X nog aantrekkelijker.
Opel-Mokka-X
Ook binnenin zijn belangrijke vernieuwingen te vinden, zoals het compleet nieuwe dashboard. Veel functies zijn te bedienen via het grote touchscreen, wat zorgt voor een modern en strak geheel met weinig knoppen. En zoals alle nieuwe Opel-modellen is ook de Mokka X zeer vooruitstrevend op het gebied van connectiviteit en multimedia.
Behalve met OnStar is hij ook leverbaar met de nieuwste versie van IntelliLink, met Android Auto en Apple CarPlay voor naadloze smartphone-connectie.
Andere nieuwe hoogwaardige technieken zijn de adaptieve LED koplampen en actieve veiligheidssystemen als Following Distance Indication met Forward Collision Alert en Lane Departure Warning. De Opel Mokka X staat na de zomer in de showroom en is dan ook leverbaar met de 1.4 Turbo, die onlangs debuteerde in de nieuwe Astra. De zuinige en krachtige benzinemotor levert 112 kW (152 pk) en is in de Mokka X gekoppeld aan een zestrapsautomaat en intelligente vierwielaandrijving. Voor de zakelijke berijder is er een nieuwe zuinige 1.6 CDTI dieselmotor met 81 kW (110 pk) én slechts 21% bijtelling.


Bekijk hierboven de galerij met foto's