De nieuwe Opel Crossland X!Dit zijn de allereerste feiten

Opel Crossland X

Dames en heren, met trots presenteren wij de nieuwe Opel Crossland X. Stijlvol, stoer en van alle markten thuis. Is het jouw toekomstige auto?

B-segment

Je kan de borst nat maken in 2017. We introduceren dit jaar in totaal zeven nieuwe modellen. De Crossland X is er één van. Net als de Mokka X is de Crossland een X, een crossover met de X-factor

Opel Crossland X

Korter dan Astra

De Crossland X is een familieauto die bij uitstek geschikt is voor het rijden in steden. Waarom? Hij is lekker compact. Hij is 4,212 meter lang: 16 cm korter dan de Astra. De hoogte komt uit op 1,590 meter wat weer 10 cm hoger is dan de Astra. De breedte bedraagt 1,765 meter.

AGR-comfortstoelen

Ondanks die compacte buitenmaten heb je volop interieurruimte. Dankzij een optioneel panoramisch glazen dak heb je zelfs nog meer ruimtegevoel. Voor extra comfort leveren we ook in de Crossland X de AGR-gecertificeerde comfortstoelen. Dat is best bijzonder in dit segment. Sterker nog: we zijn hierin de enige.

Opel Crossland X

Grootste bagageruimte

Wat kunnen we je nog meer vertellen? Nou, de bagageruimte bedraagt 410 liter. In dit segment ongekend groot! Klap je de achterbank – in de verhouding 60:40 deelbaar – neer, dan ontstaat zelfs 1.255 liter bagageruimte! De achterbank is helemaal handig, want die is over 15 cm in lengterichting verschuifbaar. Je kan dus kiezen: wil ik meer beenruimte achterin of juist meer bagageruimte? Jij bepaalt!

Opel Crossland X

Technologie in overvloed

Aan technologie geen gebrek. De Crossland X is leverbaar met een Head Up Display, Panoramic Rear View Camera met een blikveld van 180 graden, Advanced Park Assist, Forward Collision Alert met Automatic Emergency Braking, Lane Keep Assist, Traffic Sign Recognition en Side Blind Spot Alert. Kortom, bijna te veel om op te noemen.

Opel Crossland X

Wifi!

En jawel, ook in de Crossland X leveren we het IntelliLink infotainmentsysteem met Apple CarPlay ondersteuning en een touchscreen tot wel 8-inch! Vergeten we nog iets? Zeker! De geïntegreerde WiFi-hotspot waarmee tot zeven apparaten tegelijk kunnen internetten. Ook handig!

Eerste helft 2017

In de eerste helft van 2017 lanceren we de Crossland X op de markt. De auto krijgt overigens ook een grotere broer: de Grandland X. Die komt in de tweede helft van dit jaar. Ook dat wordt een veelbelovende crossover!

Opel Crossland X