Ideale Opels voor in de zomerToe aan wat extra vitamine D?

Opel Cascada

Onderweg behoefte aan wat extra vitamine D? Opel heeft meer dan genoeg modellen om optimaal van de zon te kunnen genieten. Let the sun shine!

Opel Cascada

Ruimte voor vier, een stijlvolle, elektrisch in- en uitklapbare softtop, prachtig design: de Cascada is onze beste zonne-aanbidder. En echt niet alleen in de zomer, want het is een all-season cabrio. De auto laat je in elk seizoen genieten van de vrijheid van open rijden, van het eerste lentebriesje tot de frisse herfstwind. En als het regent? Dan is er geen reden tot paniek, want dankzij het hoogwaardige cabriodak zit je goed beschut en kun je jezelf ook in de regen en sneeuw uitstekend vermaken.

Opel Cascada

Opel ADAM Rocks

Ook in de Opel ADAM Rocks kun je optimaal genieten van de zon en jezelf helemaal vrij voelen. Met één druk op de knop open je in slechts 5 seconden het stoffen Swing Top-dak dat standaard aanwezig is. Het sluiten van het dak gaat net zo eenvoudig als de weergoden met het verkeerde been uit bed zijn gestapt. Overigens kun je de ADAM Rocks net als de reguliere ADAM geheel naar eigen smaak aankleden. De mogelijkheden zijn eindeloos met als resultaat dat je altijd iets unieks rijdt. En weet dat je het canvas Swing Top-dak ook optioneel op de ADAM kunt bestellen!

Opel ADAM Rocks

Opel Zafira

Als we het over het gevoel van vrijheid hebben, dan komen we automatisch bij onze nieuwe Opel Zafira uit: al sinds jaar en dag een comfortabel ruimtewonder. Voor een extra lichte, ruime en aangename sfeer in de auto kun je hem samenstellen met een optionele panoramische voorruit in combinatie met een glazen dak. De voorruit reikt dan van de motorkap tot bijna aan de B-stijl. Het glazen dak sluit daarop aan en reikt helemaal tot de achterzijde. Een indrukwekkend geheel dus en het ziet er ook nog eens fraai uit. Ander voordeel: 's avonds naar de sterren kijken. Ook fijn toch?

Opel Zafira

Opel KARL

Zelfs in ons voordeligste model, de KARL, kun je lekker van de zon genieten. Hoe? Dankzij een hoogwaardig zonnedak! Met slechts één druk op de knop schuift het zonnedak uit. Van vervelende windwervelingen heb je totaal geen last, dankzij een handig automatisch windscherm. Het zonnedak is overigens ook leverbaar in de Corsa, Meriva en de nieuwe vijfdeurs Astra en Astra Sports Tourer. Kortom, vrijwel elke Opel is een zonne-aanbidder!

Opel KARL