Feyenoord-spelers over hun nieuwe Opel.Vejinovic, Kongolo, Woudenberg, El Ahmadi en Gustafson over hun keuze.

De spelers van Feyenoord kregen deze week hun gloednieuwe Opel mee naar huis. Komende weken vertellen Feyenoorders Marko Vejinovic, Terence Kongolo, Lucas Woudenberg, Karim El Ahmadi en Simon Gustafson meer over hun auto. Waarom hebben zij dit Opel-model gekozen, wat vinden zij belangrijk en bij wie stappen zij liever niet in de auto?

Bijzondere ervaring voor vijftal supporters

De overhandiging van de nieuwe Opel-modellen was niet alleen spannend voor de Feyenoord-spelers, maar ook voor een vijftal supporters. De vijf winnaars van een speciale actie van Feyenoord-hoofdsponsor Opel mochten eerst een shirt uitzoeken in de Feyenoord Fanshop, waarna zij werden getrakteerd op een lunch, een rondleiding in het stadion en een heuse meet & greet met de spelers. Tot slot mochten zij de sleutels van de nieuwe Opel-modellen overhandigen aan de vijf Feyenoord-spelers.

Van Bronckhorst en Elia

Ook leuk om te weten: In welke auto rijdt Giovanni van Bronckhorst eigenlijk? De hoofdtrainer van Feyenoord koos voor de Opel Insignia Sports Tourer, evenals Eljero Elia overigens. Michiel Kramer en Jens Toornstra gingen voor de hatchbackversie van de Insignia. Keeper Kenneth Vermeer rijdt in een Opel Astra. 

Opel en Feyenoord

Alle spelers en trainers van Feyenoord rijden in een gloednieuwe Opel. Nog een aantal voorbeelden: Terence Kongolo en Karim El Amhadi vielen voor de charmes van de Opel Astra. Vejinovic koos voor een Insignia Sports Tourer, Woudenberg rijdt in een Insignia Sedan en Gustafson heeft de sleutels van een Insignia hatchback. Deze vijf heren vertellen de komende weken alles over hun nieuwe trots.