Occasion van de maand #2Het voorjaar in met de exclusieve Opel Cascada

Occasion van de maand maart

Opel Minded selecteert elke maand de Opel Occasion van de maand. Waarom? Nou, ook een gebruikte Opel is bijzonder interessant én betrouwbaar. Ons oog viel nu op dit beest in elegant Duits maatpak, de Opel Cascada 1.6 Turbo. Iets voor jou?

Het voorjaar is in aantocht
Ooit gehoord van Opel Occasions? Dat is hét kwaliteitslabel voor gebruikte Opels. Alle Opels die onder dit label worden aangeboden zijn maximaal acht jaar oud, hebben een maximale kilometerstand van 160.000 km én voldoen aan de zes zekerheden van Opel Occasions. Zo ook de Cascada uit 2015. Deze 200 pk sterke cabriolet haalt een topsnelheid van maar liefst  235 km/u, maar is daarnaast ook uitermate comfortabel. Een lekker zonnetje, maar nog ietwat koud? Geen probleem voor deze Cascada, want met zijn stoel- en stuurverwarming zit u er altijd heerlijk warm bij. Wordt het dan toch echt zomer? Met zijn electronic climatcontrole regel je altijd de perfecte temperatuur. Kortom, de perfecte cabriolet voor alle omstandigheden.

 

Wat zijn die zes zekerheden dan?
Zespuntencheck

Klik hier voor meer informatie over de zes zekerheden van de Opel Occasions.

My Opel
Het MyOpel lidmaatschap is een van de zes voordelen van Opel Occasions en daarmee heb je niet alleen altijd direct inzicht in alle gegevens van je Opel, maar je plant er ook gemakkelijk onderhoudsbeurten mee. Daarnaast kun je eenvoudig het digitale instructieboek raadplegen en profiteer je van ledenvoordeel met aanbiedingen op maat. Dit alles krijg je ook bij deze magnifieke Opel Cascada.

OPEL CASCADA 1.6 TURBO COSMO 

Datum kenteken deel 1: 12-06-2015

Km. stand: 23.322 km

Kleur: Soft Bronze 

Bekleding: Black leather

Motor: 1.6 Turbo

Aantal cilinders: 4

Transmissie: Handgeschakeld 6-bak 

Vermogen: 148kW (201PK) 

Topsnelheid: 235 km/h

Brandstof: Benzine

Gem. verbruik: 6,9 liter / 100km

Gem. verbruik snelweg: 5,8 liter / 100km

Garantie: 12 maanden Opel Occasions

Aanbieder: Van der Linden van Sprankhuizen Purmerend

Prijs: € 27.399