Opel Ampera-e valt nu al in de prijzen.Ook award voor Opel als onderneming.

Opel Ampera-e

De nieuwe volledig elektrische Opel Ampera-e is nog niet eens op de markt of hij sleept al een prachtige prijs in de wacht. De Ampera-e lijkt nu al een geboren winnaar.

ECOBEST 2016

Nu is de vraag: welke prijs heeft de Opel Ampera-e dan gewonnen? Allereerst is de Ampera-e uitgeroepen tot ECOBEST 2016. Deze onderscheiding wordt toegekend aan duurzame producten en technieken. Nou duurzaam is de Ampera-e met zijn elektrische aandrijflijn zeker!

Opel Ampera-e

Doorbraak van elektrische mobiliteit

De jury, bestaande uit 31 onafhankelijke journalisten uit heel Europa, is niet alleen zeer te spreken over de indrukwekkende prestaties van de 60 kWh-batterijen en de 150 kW (204 pk) sterke elektromotor, maar ook over de actieradius van 500 kilometer (NEDC). De Opel Ampera-e behoort volgens de jury tot de selecte groep auto's die in Europa voor de echte doorbraak van elektrische mobiliteit kunnen zorgen.

Opel Ampera-e

Nog een award

Kijk, dat is een mooie binnenkomer. Dan is er nóg een prijs; die werd tijdens de Auto BEST 2016 Awards uitgereikt aan het merk Opel. Volgens de jury verdient Opel namelijk de titel 'COMPANYBEST 2016' omdat Opel gigantische stappen heeft gezet. Niet alleen met nieuwe modellen als de Ampera-e, maar ook door zowel het marktaandeel als de financiële positie sterk te verbeteren.

Opel Ampera-e

Ampera-e

Wil je meer weten over de Opel Ampera-e die begin 2017 op de markt komt? We vertellen je er hier alles over.