Opel blijft verbonden aan FeyenoordOpel mobiliteitspartner tot 2020

Opel Feyenoord

We blijven groot fan van Feyenoord, ook nu we na vier jaar niet langer hoofdsponsor zijn van de succesvolle voetbalclub uit Rotterdam. Definitief afscheid nemen van Feyenoord doen we bij Opel dus niet. Sterker nog: we blijven tot 2020 de exclusieve mobiliteitspartner van Feyenoord. Hoe leuk is dat!?

Officiële mobiliteitspartner

De deal tussen Opel en Feyenoord werd op 31 mei ondertekend. Wat gaat er gebeuren? In de periode 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2020 zijn we de officiële mobiliteitspartner van Feyenoord. Opel Nederland is in deze rol verantwoordelijk voor de levering van Feyenoords complete wagenpark, voor spelers, staf, jeugdvervoer en personeel. Opel treedt daarmee toe tot het selecte aantal strategische partners van de club.

Opel Feyenoord

Intensief blijven samenwerken

Mark Koevermans, commercieel directeur Feyenoord, is verheugd op de samenwerking. "Na een geweldig seizoen zijn we blij en trots dat Opel en Feyenoord aan elkaar verbonden blijven”, zegt Mark. “Allereerst willen we onze dank uitspreken voor de afgelopen vier seizoenen. Opel heeft in 2013 voor Feyenoord gekozen op een moment dat beide het moeilijk hadden. Het is dan ook prachtig om te zien dat we allebei terug aan de top zijn en dat we samen hebben mogen genieten van de landstitel, die zorgde voor een passende en bijzondere afsluiting van het hoofdsponsorschap. De nieuwe overeenkomst laat zien dat we ook de komende drie seizoenen intensief blijven samenwerken.”

Opel Feyenoord

Bijzondere, dubbele lading

In het vierjarige hoofdsponsorschap werden diverse successen geboekt, zoals het winnen van de KNVB-beker in 2016 en de verovering van de landstitel in 2017. Daarnaast maakten we ons samen sterk voor de Hartstichting. Johan Claassen, algemeen directeur Opel Nederland, legt uit: “We zijn gezamenlijk in staat geweest om het aantal burgerhulpverleners voor de Hartstichting meer dan te verdubbelen - met bijna 85.000, tot zo'n 163.000 vrijwilligers - waardoor jaarlijks meer dan duizend extra levens worden gered. Dit maakt de samenwerking natuurlijk extra speciaal. Onze slogan 'Hart voor Feyenoord' heeft voor ons dan ook een bijzondere, dubbele lading."

’Hart voor Feyenoord’

Gesproken over ‘Hart voor Feyenoord’: hieronder een mooie video waarin we terugblikken op het vierjarig hoofdsponsorschap. Veel kijkplezier!