Eropuit met de Opel én de fiets!Met FlexFix® is het vervoer van fietsen in een handomdraai gefikst.

Nederland is het fietsland bij uitstek en wie een fiets heeft, trekt er ook graag op uit. In de eigen omgeving, maar steeds vaker ook verder weg. Vaak wordt de fiets dan met de auto vervoerd naar het vertrekpunt van een mooie route. Het vervoer per auto kan echter voor hoofdbrekens zorgen. Gelukkig heeft Opel dé oplossing: het unieke FlexFix ®-fietsendraagsysteem.

FlexFix®
Het FlexFix®-systeem van Opel is een volledig in de achterbumper geïntegreerde fietsendrager. Die is leverbaar voor de Opel ADAM, Corsa, Meriva, Zafira en MOKKA X. Als u de fietsendrager niet gebruikt, zit die onzichtbaar opgeborgen in de achterbumper. Door een hendel in de kofferruimte over te halen., schuift u het systeem eenvoudig als een lade uit de achterbumper.

Als u op de plaats van bestemming de fietsen van het FlexFix®-systeem heeft afgenomen, schuift u het systeem eenvoudig weer in. Zonder dat u iets moet demonteren en zonder gereedschap. De drager is geschikt voor twee fietsen. Met de Zafira Tourer is het zelfs mogelijk om niet twee, maar vier fietsen te vervoeren, met gebruik van de FlexFix Plus-adapter.

FlexFix® is niet alleen ideaal als u in uw vrije tijd met de fiets eropuit trekt. Ook als u voor het werk de auto liever buiten het stadscentrum achterlaat, kan FlexFix® goed van pas komen, en als u de kinderen van school wilt halen en ook de fietsen wilt meenemen. Standaard is de FlexFix®-fietsendrager geschikt voor twee fietsen, met een framemaat van 20- tot 28-inch en een gewicht van maximaal twintig kilogram per stuk (uitgezonderd die van de Opel Mokka X en ADAM).

Het systeem inclusief de FlexFix® Plus-adapter* kan maximaal honderd kilogram dragen. Dus is FlexFix® ook geschikt voor het vervoer van elektrische fietsen. Alles in een handomdraai, met FlexFix®!

Het FlexFix® systeem is er voor de Opel ADAM, Corsa, Meriva, Zafira en MOKKA X, voor prijzen vanaf € 595,-.

* De FlexFix® Plus adapter is er alleen voor de Zafira Tourer.

Test ‘m zélf!
Uw Opel-dealer nodigt u uit voor een vrijblijvende kennismaking. Hij legt u graag uit hoe u het systeem in drie eenvoudige stappen in- én uitklapt. Zonder gereedschap! Ervaar zelf het gebruiksgemak en de eenvoud van het FlexFix®-systeem.

Een bijkomend voordeel: de FlexFix®-fietsendrager neemt in uw schuur of garage geen enkele ruimte in, want hij is immers geïntegreerd in de achterbumper van uw Opel. Wij laten het u graag zien. 

Twinny Load
Het FlexFix®-systeem is een unieke oplossing voor als u snel, eenvoudig en zonder gereedschap fietsen wilt vervoeren met uw Opel. In combinatie met het FlexFix®-draagsysteem kunt u echter geen aanhanger of caravan trekken. In dat geval adviseert uw Opel-dealer u graag een Twinny Load-fietsendrager. Die drager is eenvoudig te bevestigen, licht van gewicht. De fietsen worden stabiel bevestigd. Uw Opel-dealer vertelt u graag alles over de mogelijkheden die een Twinny Load biedt.