Aantrekkelijke prijzen nieuwe InsigniaUitgebreid aanbod motoren

Opel Insignia Sports Tourer en Insignia Grand Sport

Je hebt het vast al gemerkt: we hebben de nieuwe Opel Insignia Grand Sport en Insignia Sports Tourer gepresenteerd. En nu wil jij natuurlijk weten wat de prijzen zijn en welke motoren er komen. Lees snel verder en je weet het!

Scherpe prijzen

Start het trommelgeroffel! De prijs van de nieuwe Insignia Grand Sport bedraagt 33.695 euro en dat is haast gelijk aan de vorige generatie. Kortom: bijzonder scherp geprijsd. Zoals je gewend bent van Opel. De Insignia Sports Tourer kost 34.945 euro, ook dat is erg aantrekkelijk. Leasen kan vanaf 449 euro voor de Grand Sport en 469 euro voor de Sports Tourer (via Opel Leasing). Wil je alle prijzen weten? Op deze pagina vind je alle prijzen.

Opel Insignia Sports Tourer

Turbomotoren

We leveren de nieuwe Insignia-modellen met drie benzine- en drie dieselmotoren. Allemaal zijn ze uitzonderlijk soepel, zuinig en efficiënt. Ook fijn: ze hebben allemaal turbotechnologie. Dat betekent dus al vanaf lage toerentallen lekker veel trekkracht.

Opel Insignia

Geheel nieuwe 1.5 Turbo

Neem onze compleet nieuwe benzinemotor: de aluminium viercilinder 1.5 Turbo met 103 kW/140 pk en 250 Nm trekkracht. Deze motor is standaard in zowel de Insignia Grand Sport als de Insignia Sports Tourer. De 1.5 Turbo is er ook met 122 kW/165 pk mocht je meer vermogen wensen. De 2.0 Turbo met gloednieuwe achttraps automaat en vierwielaandrijving maakt het benzinegamma compleet en levert – hou je vast! – 191 kW/260 pk! Power in overvloed dus.

Opel Insignia Sports Tourer

Dieselen

Dan de diesels. We leveren de beproefde 1.6 CDTI dieselmotor in combinatie met de vernieuwde zesversnellingsbak met minder interne wrijving. Er is een versie met een vermogen van 81 kW /110 pk en een versie met 100 kW/136 pk. De topdiesel is een geoptimaliseerde 2.0 CDTI dieselmotor met 125 kW/170 pk. Nog zo'n krachtpatser.

Opel Insignia Grand Sport

Standaard rijke uitrusting

Je komt in de nieuwe Opel Insignia nooit iets te kort. We leveren elke Insignia namelijk standaard met een uitgebreid infotainmentsysteem met touchscreen, het Open & Start keyless entry systeem én airco. Aan veiligheid is natuurlijk ook gedacht. Systemen als Forward Collision Alert met voetgangersdetectie en automatische remingreep, Lane Departure Warning, Active Lane Assist met automatische stuurcorrectie en Following Distance Indication zijn allemaal standaard, net als zij-airbags voor de achterpassagiers, gordelspanners achter en Automatic Crash Response.

Opel Insignia Grand Sport

Ruimer, lichter

Ook fijn om te weten: de interieurruimte is toegenomen en de auto is tot wel 200 kilogram lichter dan zijn voorganger. Neem daarbij de bijzonder rijke standaarduitrusting en je begrijpt waarom de nieuwe Opel Insignia een serieus alternatief vormt voor auto’s uit een hogere klasse.

Meer weten over de nieuwe Opel Insignia? Klik dan hier.