Trendy onthulling Opel Crossland XEventlocatie met ruig randje, net als Crossland X

Opel Crossland X - Kraftwerk

Bij een trendy nieuwe SUV als onze Crossland X hoort ook een spannende onthulling. Duizend genodigden, onder wie acteurs, merkambassadeurs van Opel en talrijke lifestyle en social influencers maakten daarom vorige week kennis met deze nieuwe Opel in het industriële complex ‘Kraftwerk’ in Berlijn.

Ruig randje

Misschien ben je ooit wel eens in 'Kraftwerk' geweest? Het is een erfenis uit het rijke industriële verleden van Berlijn, een trendy eventlocatie met een ruig randje. En juist daarom hebben we gekozen voor deze locatie, want ook de Crossland X heeft een ruig randje.

Head-updisplay

Natuurlijk, hij ziet er hip en modern uit en past daarom perfect in een stadse lifestyle, maar onder al dat moois schuilt ook een uitdagend karakter. Aan luxe ontkom je niet, want de Crossland X is leverbaar met diverse systemen zoals Adaptive Forward Lighting (AFL) met full-LED-koplampen, een head-updisplay, 180 graden panorama achteruitrijcamera, Forward Collision Alert met voetgangersherkenning en een Driver Drowsiness System dat vermoeidheid van de bestuurder kan herkennen.

Opel Crossland X - Kraftwerk

En internetten?

Een vraag die we inmiddels vaker horen bij Opel: kun je er ook in internetten? Uiteraard! Ook in de Crossland X is de geïntegreerde wifi-hotspot leverbaar, net als de persoonlijke mobiliteitsassistent Opel OnStar en IntelliLink-infotainmenttechnologie met Apple CarPlay ondersteuning.

VIDEO: Onthulling Opel Crossland X in Kraftwerk

Eerste helft 2017

In de eerste helft van 2017 komt de Crossland X op de markt. De auto krijgt overigens ook een grotere broer: de Grandland X. Die komt in de tweede helft van dit jaar. Ook dat wordt een veelbelovende crossover!