De Opel Service Beurt.Maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs.Opel maakt Duits rijden bereikbaar, ook in onderhoud. Daarom bieden wij u vaste onderhoudsprijzen op een groot aantal Opel modellen. Maximale service en kwaliteit voor een scherpe prijs. Er is al een Opel Service Beurt voor €199,- inclusief gratis APK én 1 jaar gratis pechhulp. Staat uw Opel hieronder er niet bij? Kom bij ons langs en vraag naar het aanbod voor uw auto.

Wat houdt de Opel Service Beurt in?

1. Maximale kwaliteit door periodiek onderhoud
Bij ieder Opel onderhoud worden alle essentiële onderdelen en functies van uw auto nauwkeurig gecontroleerd, zoals de banden, uitlaat, accu, schokdempers, remmen, ruitenwissers, stuurinrichting en verlichting.

De vloeistoffen worden bijgevuld en de motorolie wordt ververst. Wij maken hierbij gebruik van hoogwaardige volsynthetische motorolie die voldoet aan de hoogste specificaties, zoals dexos2. Daarnaast krijgt uw Opel standaard een volledige software update en wordt een proefrit uitgevoerd.

Er wordt aan uw Opel gewerkt door topspecialisten die intensief getraind worden door de importeur. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van gereedschap dat speciaal voor uw Opel werd ontwikkeld en van originele onderdelen van de hoogste kwaliteit.

2. Maximale service inclusief een jaar gratis pechhulp
Met de Opel Service Beurt kan uw Opel er weer voor een jaar tegen*. Voor een onverhoopt pechgeval doet u gewoon een beroep op de standaard gratis pechhulp, via Opel Assistance PlusOpel Assistance Plus.  

3. Maximale zekerheid inclusief APK
Tijdens een APK-keuring wordt uw Opel gecontroleerd op tal van veiligheidsaspecten. Daarnaast wordt de auto ook getest op milieueisen. In Europa is een APK-keuring verplicht. Bij Opel betaalt u voor een  APK-keuring in combinatie met een onderhoudsbeurt slechts € 9,- all-in.

4. Voor Opels ouder dan 10 jaar is de Opel Service Beurt extra voordelig
Gecombineerd met de 10+ Service10+ service gelden voor de Opel Service Beurt de volgende vaste onderhoudsprijzen: 

 

* tot de volgende onderhoudsbeurt na 30.000 kilometer of een jaar (raadpleeg uw onderhoudsboekje voor het service interval van uw Opel).

Vermelde prijzen zijn landelijke adviesprijzen inclusief BTW. Adviesprijzen zijn van toepassing op bovenstaande modellen (alleen voor benzinemotoren, uitsluitend voor particuliere klanten en uitsluitend geldig bij de officiële Nederlandse Opel Dealer). Prijzen zijn niet geldig op speciale uitvoeringen zoals als V6, Turbo, GSI en OPC. General Motors Nederland B.V. behoudt zich het recht voor dit aanbod tussentijds aan te passen of te beëindigen indien dit noodzakelijk blijkt. Niet combineerbaar met andere aanbiedingen tenzij anders vermeld.