Scherpgeprijsde Corsa optiepakketten.Laat je verrassen en beleef ook een Corsa OH! moment.

Corsa optiepakketten

De Opel Corsa biedt nu diverse luxueuze én betaalbare optiepakketten die je niet verwacht in een compacte auto. Deze pakketten maken autorijden comfortabeler, gemakkelijker, veiliger en gewoon veel leuker. En dat merk je direct zodra je instapt!

De meeste populaire opties worden aangeboden in aantrekkelijke pakketten die extra scherp geprijsd zijn en veel voordeel bieden. Ontdek ze hier!

Een warm vooruitzicht met het Winter pakket
Wil jij ieder moment kunnen genieten van een warm gevoel, ook in de auto? Dat kan! Het Corsa Winterpakket biedt extra comfort tijdens koude dagen. Voor €395 geniet je van een verwarmbaar stuurwiel dat snel op temperatuur is en verwarmbare voorstoelen. Bovendien biedt het Corsa winterpakket een verwarmde ThermaTec-voorruit die condens en ijs snel doet verdwijnen. Dus optimaal zicht onder alle omstandigheden!

Altijd connected met het IntelliLink pakket
Met het Radio 4.0 IntelliLink pakket heb je dankzij het IntelliLink multimediasysteem toegang tot de belangrijkste functies en apps op je smartphone in de auto. Apple CarPlay™ zorgt dat het scherm van je smartphone op het 7”kleuren touchscreen wordt weergegeven, zodat je alle functies nóg gemakkelijker en veiliger kunt gebruiken. Dit pakket laat de Corsa perfect aansluiten bij jouw digitale leven. Het pakket kost €595 en bevat ook nog DAB+ radio, parkeersensoren achter én Opel OnStar! Autorijden wordt niet alleen nog veiliger maar ook nog leuker!

Oogverblindend met het Edition+ pakket

De Corsa Edition is standaard al zeer rijk uitgerust, maar met het aantrekkelijk Edition+ pakket kan je de Corsa nog verder upgraden. Voor een scherpe prijs van €495 wordt de Corsa o.a. uitgerust met sportieve 16" lichtmetalen velgen, sportieve mistlampen voor, regen-& lichtsensoren, elektrisch verstelbaar en verwarmbare buitenspiegels én meer! Zo kom je altijd goed voor de dag en rijd je in een uiterst luxe auto voor een redelijke prijs!

Ook het design, de geavanceerde techniek en de geweldige rijeigenschappen geven je het gevoel dat je in een luxe auto uit een hogere prijsklasse rijdt. Toch is de nieuwe Corsa nog altijd even betaalbaar en dankzij innovatieve Duitse technologie zuiniger dan ooit. Je stapt al in de Corsa vanaf €14.845 inclusief BTW/BPM & afleverkosten. Of bekijk de mogelijkheden van Opel Private Lease.