Wij regelen alles!Profiteer nu van een gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500 én 5 jaar 0% rente!


Opel Bedrijfswagens leveren topprestaties voor uw bedrijf. De Opel Movano, Vivaro en Combo zijn voorzien van een reeks unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties en zijn er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten

Uw nieuwe bedrijfswagen: helemaal bedrijfsklaar
De keuze van een bedrijfswagen is heel specifiek. Het is bijzonder belangrijk dat de bedrijfswagen van uw keuze aan al uw wensen en behoeften voldoet, want goed en passend vervoer is belangrijk voor het runnen van een succesvolle onderneming. Daarom maakt de Opel bedrijfswagendealermaken wij uw nieuwe bedrijfswagen nu helemaal bedrijfsklaar.

Gratis inrichting of ombouw t.w.v. €1.500
Als u een nieuwe Movano, Vivaro of Combo koopt dan regelt uw Opel bedrijfswagendealerregelen wij de complete inrichting of ombouw ter waarde van maar liefst €1.500. Zo weet u zeker dat uw nieuwe bedrijfswagen volledig op maat wordt ingericht of omgebouwd.

5 jaar zekerheid over kosten
Daarnaast kunt u ook nog eens profiteren van 5 jaar lang 0% rente op uw financiering. Hierdoor weet u de komende vijf jaar precies waar u aan toe bent. Voor een vast bedrag per maand stapt u in een gloednieuwe, rijk uitgeruste, Opel Bedrijfswagen. En u betaalt 5 jaar lang geen cent rente!

Onbezorgd zaken doen
U regelt dit alles rechtstreeks en eenvoudig met uw Opel bedrijfswagenadviseur. Onbezorgd zaken doen dus. GaKom snel langs bij uw Opel bedrijfswagendealerons en maak kennis met het veelzijdige aanbod en de talrijke maatwerkmogelijkheden van Opel Bedrijfswagens.