Opel Ampera-e verkozen tot ‘Best Product of 2017’.Actieradiuskampioen Ampera-e pakt belangrijkste titel Plus X Awards.

Ampera-e 'Best product of 2017'

Tijdens de uitreiking van de Plus X Awards 2017 is de nieuwe volledig elektrische Opel Ampera-e overladen met onderscheidingen. De internationale jury van Europa’s grootste technologiecompetitie was zelfs zó onder de indruk van de Ampera-e dat de volledig elektrische auto werd bekroond tot ‘Best Product of 2017’.

De nieuwe Ampera-e won natuurlijk de voor dit model belangrijkste categorie: ‘Ecology’. Verder won de Ampera-e de categorieën ‘High Quality’, ‘Design’ en ‘Functionality’.

De nieuwe Opel Ampera-e pakte om diverse redenen de titel ‘Best Product of 2017’. Hij maakt indruk met een ongeëvenaarde actieradius van meer dan 520 kilometer volgens de New European Driving Cycle (NEDC) op een enkele lading van de 60 kWh lithium-ion-batterij. Dat komt neer op minstens 30% meer range dan zijn naaste rivalen. De revolutionaire elektrische auto biedt ook toonaangevende performance met zijn 150 kW (204 pk) sterke elektromotor en sportauto-achtige acceleratie van 0 naar 50 km/u in 3,2 seconden.

Ook de nieuwe Opel Insignia Grand Sport maakte indruk op de Plus X Award-jury met de combinatie van dynamische elegantie, praktisch gebruiksgemak en hoge kwaliteit. De nieuwkomer heeft een adembenemend design en een ‘feel-good’ sfeer in het interieur. Ook de Insignia Grand Sport werd onderscheiden in de categorieën ‘High Quality’, ‘Design’ en ‘Functionality’.