Opel Astra. Tart de Topklasse.De nieuwe Opel Astra rijdt u nu al voor slechts €319,- per maand.

Astra

Mag u binnenkort een nieuwe lease auto uitzoeken en wilt u een stijlvolle en complete auto, maar niet te veel bijtelling betalen? Kies dan nu voor de nieuwe Opel Astra. Met Full Operational Lease rijdt u de nieuwe Astra al vanaf €319 per maand via Opel Leasing.

Rijke standaarduitrusting met Opel OnStarAstra Interior & OnStar
Voor dit super scherpe maandbedrag rijdt u niet alleen in de luxe Edition uitvoering met airconditioning, licht- en regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en Apple Carplay, maar krijgt u er tijdelijk ook nog eens Opel OnStar bij! Opel's nieuwste innovatie biedt u - uw persoonlijke assistent voor onderweg inclusief 4G Wi-Fi!

Daarnaast kent Opel OnStar nog meer meer functionaliteiten zoals een 24-uurs nooddienst, automatische voertuigdiagnose, een afstandsbediening via een mobiele app, pechhulp, bijstand na diefstal van de auto en service op afstand. 

Deze nieuwe Astra wordt geleverd met de 1.0 Turbo Start/Stop benzinemotor 77kW (105pk). De Opel motoren van de nieuwe generatie vallen op door hun sportieve prestaties, soepele eigenschappen en snelle accelaratie. 

Opel Astra Full Operational Lease voor €319 per maand
De lease prijs van €319 is gebaseerd op Opel Full Operational Lease voor 60 maanden en 20.000 km per jaar. Met Opel Full Operational Lease bent u zeker van de meest complete leasevorm. Er wordt altijd een contract op maat gemaakt, zodat u geniet van de best passende service.

Slechts 21% bijtelling
Met zijn volledig nieuwe design en tal van luxe innovaties doet de nieuwe Astra zeker niet onder voor de topklasse. Het enige verschil is dat hij een stuk betaalbaarder is. Dat is nog eens slim zaken doen!

Opel Astra. Tart de topklasse!