Ontdek de nieuwe Meriva BlitZ.Opel introduceert nieuwe uitvoering met rijke standaarduitrusting.

Meriva BlitZ

Dit is hét moment om in een Opel Meriva te stappen. Opel introduceert namelijk de Meriva BlitZ, een speciale uitvoering met een ongekend luxe uitrusting voor een uiterst scherpe prijs van 23.170,- inclusief BTW/ BPM & afleverkosten.

Meriva BlitZ imponeert
De standaarduitrusting van de Opel Meriva BlitZ bestaat o.a. uit Opel OnStar incl. 4G Wi-Fi, cruise control, Hill Start Assist, licht- en regensensoren, elektrisch bedienbare & verwarmbare buitenspiegels, lichtmetalen velgen, Electronic Climate Control en een radio CD300 met met stuurwielbediening, mp3-functionaliteit en externe stereo-ingang. Deze exclusieve uitvoering zal u ongetwijfeld verrassen. In comfortniveau, in rij-eigenschappen én in de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Praktische MPV met maximale flexibiliteit
Meriva BlitZ interieur
De Opel Meriva combineert zijn opvallende, stijlvolle design met een zeer praktische inrichting en toonaangevende technologie. De wijd openslaande FlexDoors zorgen voor een aangename instap en door zijn hoge zit behoudt u altijd het overzicht. Achter het stuur voelt u direct de Duitse degelijkheid en kwaliteit waar Opel voor staat.

Ergonomisch concept
De Opel Meriva is de eerste auto met een ergonomisch concept dat vanwege zijn speciaal rugvriendelijke eigenschappen in zijn geheel is gecertificeerd door de vooraanstaande Duitse AGR. Dat heeft hij onder meer te danken aan de unieke FlexDoors®, de FlexFix®-fietsendrager, het FlexSpace® -zitysteem en FlexRail® systeem inclusief een middenarmsteun vóór.