Ontdek de luxe Corsa Limited Edition.Nu online te bestellen voor € 249 per maand, all-in!

Opel introduceert de Opel Corsa Limited Edition. Een zeer luxe 5-deurs uitvoering met een rijke standaarduitrusting, geavanceerde techniek en geweldige rijeigenschappen. Deze Limited Edition geeft je het gevoel in een veel duurdere auto te rijden. Toch is deze Corsa heel betaalbaar gebleven, zeker met Opel Private Lease!

Waar bestaat een Opel Corsa Limited Edition uit?

  • 5-deurs Edition
  • 1.4 benzine handgeschakeld 5-bak
  • Bekleding stof Jet Black
  • Edition+ pakket (o.a. cruise control, verstelbare stoelen en lichtmetalen 16'' Anniversary velgen)
  • Volwaardig reservewiel

Extra opties
Bovendien kunt u bij de Corsa Limited Edition kiezen voor extra opties zoals een set winterbanden, Flexdock met TomTom Go40 navigatie en een afneembare trekhaak + kabelset.

Opel Private Lease
Zakelijk leasen is voor iedereen bekend, maar wist je dat je een nieuwe auto ook privé kan leasen? Met Opel Private Lease stap je voor een vast all-in bedrag van €249 per maand in deze Corsa Limited Edition. Je hebt geen groot aankoopbedrag nodig en je weet precies waar je aan toe bent voor een langere periode.

Zaken als onderhoud, banden en schades worden voor je geregeld door de Opel dealer. Ook de wegenbelasting en afleveringskosten zijn inbegrepen bij de prijs. Deze nieuwe manier van auto rijden biedt zekerheid, heldere voorwaarden en er zijn geen verassingen achteraf. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is tanken.

Online bestellen
Naast het gemak van Opel Private Lease, kan je deze gelimiteerde Corsa uitvoering ook nog eens online bestellen! Uiteraard bepaal jij de kleur, looptijd, kilometrage en schadevrije jaren. En snel online bestellen betekent ook snel rijden. Want lange levertijden behoren tot het verleden met deze speciale Corsa uitvoering. Wees er snel bij, want de oplage is beperkt!