Opel Astra Sports Tourer. Tart de Topklasse.U rijdt deze nieuwe Astra al voor slechts €325,-p/m.

Opel Astra Sports Tourer

De nieuwe Astra Sports Tourer is bij uitstek geschikt voor lease rijdend Nederland. Deze nieuwste Opel biedt een uiterst sportief design, een zeer complete standaarduitrusting, vele praktische innovaties en ongekend rijplezier. Niet alleen zakelijk maar ook privé kunt u met de nieuwe Astra Sports Tourer alle kanten op. U rijdt deze ruime stationwagen al zakelijk vanaf €325 per maand via Opel Leasing.

Rijke standaarduitrusting met Opel OnStar 
Voor dit scherpe maandbedrag rijdt u niet alleen in de luxe Edition uitvoering met airconditioning, licht- en regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en Apple Carplay, maar krijgt u er tijdelijk ook nog eens Opel OnStar bij! Opel's nieuwste innovatie biedt u - uw persoonlijke assistent voor onderweg inclusief 4G Wi-Fi! Daarnaast kent Opel OnStar nog meer functionaliteiten zoals een 24-uurs nooddienst, automatische voertuigdiagnose, een afstandsbediening via een mobiele app, pechhulp, bijstand na diefstal van de auto en service op afstand.

Deze nieuwe Astra Sports Tourer wordt de nieuwste generatie Opel motoren, die sportieve prestaties, soepele eigenschappen en snelle accelaratie garanderen.

Opel Astra Full Operational Lease voor €325 per maand
De lease prijs van €325 is gebaseerd op Opel Full Operational Lease voor 60 maanden en 20.000 km per jaar. Met Opel Full Operational Lease bent u zeker van de meest complete leasevorm. Er wordt altijd een contract op maat gemaakt, zodat u geniet van de best passende service.

Slechts 21% bijtelling
Met zijn volledig nieuwe design en tal van luxe innovaties doet de nieuwe Astra zeker niet onder voor de topklasse. Het enige verschil is dat hij een stuk betaalbaarder is. Dat is nog eens slim zaken doen!

Opel Astra. Tart de topklasse!