Opel Crossland X - Destination good life weekend

Destination good life weekend.

Destination Good Life Weekend is een unieke winactie van Opel, waarbij jij samen met jouw 3 beste vriendinnen kans maakt op een geheel verzorgd weekend vol bijzondere bestemmingen en bizarre uitersten. Want niemand is hetzelfde en vindt precies hetzelfde leuk. En waarschijnlijk maakt juist die ‘crossover’ van verschillende types en stijlen jullie tot de beste vriendinnen!

Doe de test en maak kans op jullie ultieme Destination Good Life Weekend!

Doe mee en win!

Teaser video

Hoe maak je kans?

Hoe ziet jouw ultieme Good Life bestemming er uit? En wat is die van jouw beste vriendinnen? Je kunt het allemaal ervaren tijdens het Destination Good Life Weekend, waar je samen met jouw 3 beste vriendinnen alle uitersten beleeft. Van campinglife tot cityvibe. Van dancingqueen tot cowgirl. Het Destination Good Life Weekend laat het je allemaal beleven.

Om kans te maken op het Destination Good Life Weekend vullen jullie alle vier een deel van de test in. Jij maakt het eerste deel van de test en ontvangt daarmee een code die je doorstuurt naar je drie beste vriendinnen. Met die code maken zij vervolgens ieder hun deel van de test. De uitkomst van de test bepaalt uiteindelijk jullie gezamenlijke Good Life profiel. Een onafhankelijke jury selecteert uit alle inzendingen de gelukkige winnaars.

Trouwe metgezel voor dit bijzondere crossover-weekend is de Opel Crossland X. Een compleet nieuwe auto die perfect past binnen het crossover-principe. De Crossland X combineert een stoer design met wenselijke functionaliteit. En andersom!