COMBO TOUR: HEEL VEEL PRAKTISCHE VOORDELEN.

Tot 7 comfortabele zitplaatsen, talloze opbergvakken en geavanceerde assistentiesystemen: de nieuwe Combo Tour biedt alles om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken.

SLIMME INNOVATIES.

De Combo Tour combineert comfort, hoge kwaliteit en geavanceerde technologie, met onder meer verwarmbare stoelen, een 8-inch touchscreen en automatische noodrem-assistent1.

MEER RUIMTE VOOR AL UW PLANNEN.

Met het hele gezin op vakantie? Een weekendje weg met vrienden? Dankzij zijn flexibele indeling en tot 1672 liter bagageruimte1 is de Combo Tour overal op voorbereid.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws over de nieuwe Opel Combo? Meld u dan nu aan en ontvang als eerste het laatste nieuws over de nieuwe Opel Combo.

Close

1 Inhoud bagageruimte tot 1672 liter in de Combo Tour met lange wielbasis; tot 1414 liter in de Combo Tour met standaard wielbasis. Berekend tot aan het dak, met neergeklapte achterbank, volgens ISO 3832.

Close

1 De automatische noodrem-assistent is actief bij een snelheid tussen 5 en 85 km/u. Om de impactsnelheid van een aanrijding te verminderen, remt het systeem de wagen tussen 5 en 30 km/u af met een remkracht van 0,9 g. Bij 30 tot 85 km/u wordt de snelheid met maximaal 22 km/u verminderd. Bij een hogere snelheid dient de bestuurder zelf te remmen om voldoende snelheid te minderen. De snelheidsmarges waarbinnen de noodrem-assistent in werking treedt, zijn afhankelijk van het opgemerkte obstakel (een bewegend obstakel van 5 tot 85 km/u; een stilstaand obstakel van 5 tot 80 km/u; een voetganger van 5 tot 60 km/u). Het systeem kan door de bestuurder op elk moment uitgeschakeld worden.