DE NIEUWE CROSSLAND X.

Speciaal voor jou ontworpen! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere robuuste design!

KIJKT VOORUIT!

De premium-class innovaties1 zoals de Head Up Display, 180o panorama achteruitkijkcamera, LED verlichting, panoramisch dak en Forward Collision Alert met voetgangersherkenning maken iedere rit nog veiliger.

VEELZIJDIGHEID.

De Crossland X past perfect bij een actieve levensstijl door zijn uitzonderlijke veelzijdigheid, een ruim interieur en grote kofferruimte.

> START 360° EXPERIENCE

BLIJF OP DE HOOGTE.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe Crossland X? Schrijf je dan nu in voor de Opel 60Seconds nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Close

VEELZIJDIGHEID.

  • Bagageruimte van 410 tot 1,255 liter
  • 40/20/40 inklapbare en verschuifbare achterbank
  • Ruim interieur en veelzijdige opbergruimtes
  • Dubbele laadvloer
Close

PREMIUM-CLASS INNOVATIES.

  • Het innovatieve Head Up Display geeft alle belangrijke rijgegevens in uw gezichtsveld weer, tussen het stuur en de voorruit.
  • De 180° panorama achteruitkijkcamera en Advanced Park Assist maken zowel parkeren als wegrijden nog gemakkelijker en veiliger.
  • De LED Adaptive Forward Lighting is 30% helderder dan gewone halogeen en past zich automatisch aan de gegeven wegomstandigheden aan voor een optimale zichtbaarheid en veiligheid.
  • Het Forward Collision Alert met autonome remassistent2 herkent niet alleen voertuigen, maar ook voetgangers. Het systeem meet voortdurend de afstand tot potentiële risico's. Als de afstand te klein wordt, wordt u akoestisch en visueel gewaarschuwd. Als u niet reageert, vertraagt het voertuig automatisch. Bij een snelheid van minder dan 30km/u stopt het volledig. Het systeem helpt dus de veiligheid te vergroten, zeker bij stadsverkeer.

1 De standaarduitrusting is per uitvoering verschillend.

2 Zomer 2017 beschikbaar