Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Front View

DE NIEUWE INSIGNIA GSi.

PIJLSNEL.

Vorige
 • Opel, Insignia GSI, Design, Exterior, Side View

  ELEGANTE ATLEET.

  De Insignia GSi Grand Sport combineert de elegantie van een coupé met sterke contouren. De 20'' bi-color lichtmetalen velgen1, chromen uitlaten en achterspoiler benadrukken het dynamische karakter.

   

  1 Optioneel

 • Opel, Insignia GSI, Design, Interior, Ergonomic Seats

  SPORTIEVE UITSTRALING EN VEEL RUIMTE.

  De Insignia GSi Sports Tourer combineert een atletisch ontwerp met serieuze functionaliteit. Met ruimte voor 5 personen en tot wel 1.665 liter bagageruimte is de Sports Tourer GSi een echte allrounder.

Volgende
Vorige
 • GRAND SPORT

 • SPORTS TOURER

Volgende
Opel, Insignia GSI, Newsletter, GSi Badge

ERGONOMISCH PERFECT.

De ergonomische stoelen, aluminium pedalen en afgevlakte onderkant van het stuurwiel zijn speciaal toegevoegd om het GSi gevoel te kunnen ervaren.

Opel, Insignia GSI, Driving-Performance, Front View

GEAVANCEERD VERMOGEN.

Innovatieve vierwielaandrijving, turbo technologie en de nieuwe, sportieve achttrapsautomaat zorgen voor maximaal rijplezier en perfect rendement.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de Insignia GSi.

Close

Een aangename en veilige rit - zelfs in extreme situaties.

 

 • Vierwielaandriving met Active Torque Vectoring: Maximale grip in iedere weersomstandigheden en op ieder terrein. Het systeem zorgt voor grip, daar waar andere systemen falen.
 • FlexRide-onderstel ontwikkeld op de Nürburgring: Stemt de schokdempers in een fractie van een seconde af, net als de reactie van het stuurwiel en gaspedaal, op de gekozen rijmodus (Standaard, Tour en Sport).
 • BREMBO-remmen: Een krachtig remsysteem met gekleurde remklauwen die plotseling remmen mogelijk maakt.
 • Michel sportbanden: Banden voor een nog actievere rijervaring.

 

Brandstofverbruik: urban 11.5–8.9 l/100 km, extra-urban 7.1–6.1 l/100 km, gecombineerd 8.7–7.3 l/100 km. Gecombineerde CO2 emissie 199–192 g/km.

Close

Langdurige comfort en prestaties: De premium AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) gecertificeerde sportstoelen1 zorgen voor een ideale pasvorm, optimale zitpositie en zijdelingse ondersteuning.

 

1Opel's optionele AGR voorstoelen zijn gecertificeerd bij de Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR), een samenwerkingsverband ter bevordering van de ‘rug-gezondheid’. Het certificaat is een erkenning van kwaliteit, uitgereikt door een onafhankelijk testcomité, bestaande uit verschillende medische disciplines.