Vorige
 • Cascada

  Opel Cascada Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Rijklaarprijs v.a.
  € 36.999,00

  De Opel Cascada is een cabriolet die alle grenzen verlegt. Allereerst door zijn baanbrekende carrosserie, met perfecte contouren en een design dat direct herinnert aan de klassieke cabriolet.

 • ADAM ROCKS

  Opel ADAM ROCKS Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Rijklaarprijs v.a.
  € 19.949,00

  Voel je vrij in de ADAM ROCKS! Met één druk op de knop open je in slechts 5 seconden het standaard canvas Swing Top-dak. En net zo eenvoudig sluit je het dak weer als het toch slechter weer wordt.

Volgende

  Opel Cabriolet

  Opel Cascada
  Terwijl de meest cabrio’s alleen op de weg komen als de zon schijnt, weet de Cascada zich ook in regen en sneeuw uitstekend te vermaken. Dankzij de unieke dakconstructie, het luxueus ingerichte interieur en zijn soepele rijeigenschappen laat de Cascada u in elk seizoen genieten van de vrijheid van rijden met open dak – van het eerste lentebriesje tot de frisse herfstwind.

   

  Opel ADAM ROCKS
  De ADAM ROCKS combineert het compacte, levendige karakter van een stadsauto met de stoere uitstraling van een crossover én de vrijheid van rijden met een open dak. Het standaard elektrisch bedienbare canvas Swing Top-dak opent in slechts 5 seconden en kan tijdens het rijden worden bediend. Het heeft een uitgekiende geluids-isolerende constructie en doet geen afbreuk aan de bagageruimte.

   

  Naast de luxe cabriolets, heeft Opel ook een ruime keuze uit indrukwekkende stationwagons, SUV’s, stadsauto’s, gezinsauto’s en meer.

  Cascada

  Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Rijklaarprijs v.a.
  € 36.999,00

  ADAM ROCKS

  ADAM ROCKS Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Rijklaarprijs v.a.
  € 19.949,00