Vorige
 • INSIGNIA SPORTS TOURER

  New Opel Insignia Sports Tourer Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
  Enkel uit voorraad

  Het dynamische design en de grensverleggende technologie maken ook de nieuwe Opel Insignia één van de meest indrukwekkende auto’s in zijn klasse.

 • Insignia Country Tourer

  New Opel Insignia Country Tourer Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
  Enkel uit voorraad

  De Country Tourer is hét bewijs dat stoer en stijlvol uitstekend samengaan. Deze crossover combineert het comfort van de Sports Tourer met echte off-road eigenschappen en een adembenemend design.

 • Astra Sports Tourer

  Opel Astra Sports Tourer Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
  Consumentenprijs vanaf:
  € 23.920,00

  De nieuwe astra Sports Tourer combineert een atletische uitstraling met een veelzijdig karakter en hoge prestaties. met een royale bagageruimte en dezelfde hoogwaardige techniek als de 5-deurs astra staat ook de Sports Tourer aan de top van zijn klasse.

Volgende

  STATIONWAGONS.

  De stationwagons van Opel zijn veel meer dan ruime, praktische auto’s. Ze bieden een ongekend hoog niveau van luxe en kwaliteit. Ondanks hun royale afmetingen zijn ze opvallend wendbaar en ook hun brandstofverbruik is lager dan u van zo’n grote auto verwacht zou hebben. 

   

  De stationwagon modellen van Opel zijn de Astra Sports Tourer, de Insignia Sports Tourer en de Insignia County Tourer.

   

  Insignia Sports Tourer
  De ruime Sports Tourer is elegant en aerodynamisch. Zijn lage luchtweerstand leidt tot lage brandstofkosten en een stiller interieur. Bovendien heeft de bagageruimte een indrukwekkende inhoud van 1.530 liter, wanneer de achterbank plat wordt neergeklapt.

   

  Insignia Country Tourer
  De Insignia Country Tourer combineert de praktische voordelen en het hoge comfort van een stationwagon met een stoer offroad-karakter. Geavanceerde 4-wielaandrijving of voorwielaandrijving, krachtige turbomotoren en een robuust en tegelijk stijlvol design.

  Astra Sports Tourer
  De Astra Sports Tourer combineert een atletische uitstraling met een veelzijdig karakter en hoge prestaties. Ook als het om veelzijdigheid en ruimte gaat, is de Astra Sports Tourer niet te kloppen. Zijn grote bagageruimte (540-1630 liter) en optionele verwarmbare achterbank bieden ongeëvenaard veel gemak en comfort in het dagelijks leven.


  Op zoek naar een auto met vijf zitplaatsen met compactere buitenafmetingen? Kijk dan eens naar het aanbod van Opel gezinsauto’s.

  INSIGNIA SPORTS TOURER

  Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
  Enkel uit voorraad

  Insignia Country Tourer

  Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
  Enkel uit voorraad

  Astra Sports Tourer

  Astra Sports Tourer Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten.
  Consumentenprijs vanaf:
  € 23.920,00