SUV & CROSSOVER MODELLEN

SUV's en crossovers bieden het gevoel van vrijheid - zowel op de weg, als off-road. En bij Opel gaan we graag een stapje verder met het aantrekkelijke design, het onderscheidende comfort en zuinigheid.

MOKKA X - DE PREMIUM SUV.

 

X-tra veilig. X-tra verbonden. X-tra dynamisch. De nieuwe MOKKA X biedt het geavanceerde apparatuur en de baanbrekende innovaties van een luxe SUV.

CROSSLAND X

 

Speciaal voor u ontworpen, de Opel Crossland X! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere robuuste design.

HET AVONTUUR IS TERUG!

De nieuwe Opel Grandland X ademt één en al avontuur. Met zijn scherpe lijnen en atletische uitstraling trekt deze fascinerende crossover overal de aandacht.

ADAM ROCKS - DE MINI CROSSOVER.

 

Rock the road: De ADAM ROCKS met elektrisch canvas dak combineert het cabrio gevoel met al het rijplezier van een kleine crossover op zoek naar avontuur.

KARL ROCKS – LIVE A LITTLE WILD.

 

Fearless, stijlvol en vol met high-tech features - onze meest compacte crossover combineert het ontwerp van een SUV met geavanceerde veiligheids- en comfortvoorzieningen.