New Opel Vivaro - Comfort and Functionality
Opel Nieuwe Vivaro - We Recommend

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Maak een afspraak
Opel Nieuwe Vivaro - Good to Know

Handige links

RUIM, COMFORTABEL EN ERGONOMISCH.

Een goed georganiseerde werkruimte kan u heel wat tijd en ergernis besparen. Daarom is de Opel Vivaro erop gericht alle inzittenden maximaal gemak, comfort en ergonomie te bieden.

Vergroten

Ergonomische cabine

Alles is erop gericht het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Van de hoge positie van de tegen het dashboard aan geplaatste schakelpook en een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, met bedieningsknoppen voor het infotainmentsysteem, tot de (optionele) 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met arm- en lendensteun en de uitstekend afleesbare instrumenten.


Vergroten

Ruime opbergmogelijkheden

Het dashboard telt maar liefst 9 open en gesloten opbergvakken, met een totale inhoud van ruim 24 liter, plus handig geplaatste bekerhouders. Daarnaast biedt de Vivaro optioneel nog 42 liter opbergruimte onder de multifunctionele bijrijdersbank. Zo kunt u alles wat u onderweg nodig heeft, bij de hand houden.


Vergroten

Gemaakt om zaken te doen

De Vivaro is standaard al bijzonder ergonomisch ingericht, met een groot aantal opbergvakken en praktische oplossingen om het u onderweg zo gemakkelijk mogelijk te maken. Optioneel uit te breiden met:

 

  • Multifunctionele bijrijdersbank met neerklapbaar tafeltje voor bijv. een laptop, een afneembaar clipboard en opbergvakken onder de zittingen
  • Smartphones met een scherm tot 4,7" kunnen veilig en gemakkelijk bereikbaar gemonteerd worden op de bovenkant van het dashboard.
  • Tablets met een scherm tussen 4,8" en 10,6" kunnen veilig gemonteerd worden boven de radio.
  • Lederen stuurwiel met cruise control (standaard op Sport)

 

Voor nog meer efficiency kunt u kiezen voor het optionele 'keyless entry'; het sleutelloze Open & Start-systeem en selectieve deurvergrendeling.


Vergroten

Audio en navigatie

De Vivaro biedt de keuze uit een aantal veelzijdige infotainmentsystemen. R16 BT USB (enkel-DIN) en CD18 BT USB (dubbel-DIN) zijn standaard voorzien van Bluetooth® voor handsfree bellen en audio-streaming, USB-aansluiting, MP3- en WMA-functies.

 

Het gebruiksvriendelijke navigatiesysteem NAVI 50, met kaarten voor West-Europa, biedt nu nog meer functies: Het heldere 7-inch touchscreen toont de route in 2D en vogelvlucht-perspectief en Digital radio (DAB+).

 

Het meest geavanceerde systeem is NAVI 80 IntelliLink, dat bovenop de genoemde specificaties ook kaarten in 3D-vogelvluchtweergave biedt, plus alle voordelen van de IntelliLink-technologie, die zorgt voor naadloze integratie van mobiele apparatuur zoals smartphones. Dankzij stemherkenning kan dit systeem met gesproken commando's worden bediend. Het biedt bovendien toegang tot diverse diensten, zoals actuele verkeersinformatie, van TomTom Live. Leverbaar vanaf begin 2017.


Vergroten

Meer comfort, minder stress

Een goed klimaat in het interieur levert een belangrijke bijdrage aan het comfort. Vanaf de Edition-uitvoering is de Vivaro standaard voorzien van airconditioning. Daarnaast is optioneel Electronic Climate Control (ECC) leverbaar, dat automatisch de gekozen temperatuur handhaaft. 

 

Dankzij de optionele achteruitrijcamera in de binnenspiegel heeft u uitstekend zicht op wat er zich achter uw wagen bevindt. En dankzij de hoge positie van de camera is het blikveld extra groot. Het waarschuwt met een geluidssignaal voor obstakels, terwijl lijnen in het display helpen om de afstand juist in te schatten.