New Opel Vivaro - Variants
Opel Nieuwe Vivaro - We Recommend

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto’s. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Maak een afspraak
Opel Nieuwe Vivaro - Good to Know

Handige links

DE VIVARO.

Voor elk doel de ideale variant.

Wat uw bedrijf ook doet en wie u ook wilt vervoeren, er is altijd een Vivaro die daar perfect bij past. Gesloten Bestel, Dubbele Cabine of Combi: het brede aanbod biedt precies wat u zoekt.

New Opel Vivaro - Panel Van
Vergroten

Gesloten Bestel

De Opel Vivaro Gesloten Bestel is op vrijwel elke taak berekend. Met de keuze uit twee lengtes, met een laadvolume van 5,2 m3 tot 8,6 m3 en een maximaal laadvermogen tot 1,3 ton biedt hij een zee van mogelijkheden.


New Opel Vivaro - Crew Van
Vergroten

Dubbele Cabine

Met drie extra zitplaatsen op de tweede rij biedt de Dubbele Cabine uitstekende mogelijkheden om mensen en materieel comfortabel en veilig te vervoeren. Dankzij de lange wielbasis biedt hij achter de stevige scheidingswand een royale laadruimte met een inhoud van 4 m3.


New Opel Vivaro - Combi
Vergroten

Combi

De praktische en stijlvolle Combi combineert een hoog zitcomfort voor maximaal 9 personen (inclusief bestuurder) met een ruime bagageruimte, die vergroot kan worden door één of beide achterbanken neer te klappen of te verwijderen. Voor nog meer flexibiliteit is hij leverbaar met standaard of lange wielbasis.


Vergroten

Platform cabine

De Platform Cabine biedt u de vrijheid om de Opel Vivaro volledig af te stemmen op de behoeften van uw bedrijf. Het is de ideale basis voor een opbouw op maat: stijlvol en ongelooflijk veelzijdig.