DE NIEUWE CROSSLAND X.
GENIET VAN HET GOEDE LEVEN.

Speciaal voor u ontworpen! Tijdens werktijd, voor ontspanning, een rit met het gezin, noem maar op... de Crossland X is er klaar voor dankzij zijn grote flexibiliteit, toonaangevende innovaties en stoere SUV-design!

Vorige
 • OPEL'S NIEUWE CROSSOVER MET SUV DESIGN EN PREMIUM INNOVATIES.

Volgende
Vorige
 • HELEMAAL AFGESTEMD OP UW ACTIEVE LEVEN.

  De Crossland X is gemaakt om uw actieve leven gemakkelijker en leuker te maken. Met zijn stoere SUV-design en compacte afmetingen steelt hij overal de show.

 • MOOI EN PRAKTISCH.

  Premium-design en Duitse precisie kenmerken het interieur van de Crossland X. Geniet van hoogwaardige materialen, innovatieve systemen en een hogere zitpositie voor een uitstekend zicht naar alle kanten.

 • PANORAMISCH UITZICHT.

  Het optionele glazen panoramadak, dat zich over de hele lengte van de Crossland X uitstrekt, schept een geweldig gevoel van licht en ruimte. De optionele contrasterende kleur van dak en buitenspiegels maakt de Innovation-uitvoering onweerstaanbaar.

Volgende
Vorige
 • MyOpel betaalpas

 • EXTERIEUR

 • INTERIEUR

 • PANORAMADAK

Volgende
Vorige
 • 30% INTENSER LICHT.

  LED-koplampen met AFL verlichten de weg 30% intenser dan gewone halogeen-koplampen en zorgen in elke situatie voor de optimale verlichting.

 • MINDER STRESS BIJ HET PARKEREN.

  De 180° panoramische achteruitrijcamera biedt ruim zicht op alles achter uw auto, terwijl Advanced Park Assistant II u helpt om "handsfree" in te parkeren.

 • HEAD-UP DISPLAY.

  Alle belangrijke rij-informatie, zoals uw snelheid en verkeersborden, recht voor u. Zo kunt u alles overzien, terwijl u uw ogen veilig op de weg houdt.1

   

  1 Optie op de Innovation uitvoering.

 • SLIM NOODREM-SYSTEEM.

  Een geruststellend gevoel: het automatische noodrem-systeem met voetgangersdetectie (optie) grijpt in als het nodig is en maakt het rijden voor u én andere weggebruikers veiliger.

Volgende
Vorige
 • LED VERLICHTING MET AFL

 • ACHTERUITRIJCAMERA EN ADVANCED PARK ASSIST II

 • HEAD-UP DISPLAY

 • AUTOMATISCH NOODREM-SYSTEEM MET VOETGANGERSDETECTIE

Volgende
Vorige
 • PLAATS VOOR AL UW PLANNEN.

  De Crossland X is ontworpen om plaats te bieden aan alles wat u wilt ondernemen, met flexibel in te delen ruimte en praktische opbergvakken.

 • DE BESTE VERZORGING VAN UW RUG.

  Zelfs na een lange rit komt u ontspannen aan, dankzij de ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat, met maar liefst 16 verstelmogelijkheden.

Volgende
Vorige
 • BAGAGERUIMTE

 • ERGONOMISCHE AGR-COMFORTSTOELEN

Volgende
Vorige
 • ONSTAR: UW PERSOONLIJKE ONLINE- EN SERVICE-ASSISTENT

  OnStar biedt u toegang tot innovatieve diensten, waardoor u een uniek gevoel van veiligheid ervaart. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en vrijwel overal in Europa.

 • R 4.0 INTELLILINK. UITSTEKEND VERBONDEN

  Het veelzijdige R 4.0 IntelliLink geeft uw de mogelijkheid om functies en apps van uw smartphone via Apple CarPlay te bedienen via het 7-inch touchscreen.

 • NAVIGATIE OP HOOG NIVEAU.

  Navi 5.0 IntelliLink brengt u ontspannen op uw bestemming en is voorzien van talloze functies die uw leven gemakkelijker maken, zoals voice control en integratie van uw smartphone via Apple CarPlay™.

Volgende
Vorige
 • ONSTAR

 • INFOTAINMENT

 • NAVIGATIE

Volgende
Vorige
 • ENERGIEK EN ZUINIG.

  Het aanbod van dynamische, efficiënte benzine- en dieselmotoren is net zo veelzijdig als de Crossland X zelf, met een vermogen van 81 tot 130 pk.

 • SOEPEL SCHAKELEN.

  Voor de Crossland X kunt u kiezen tussen een soepel schakelende 5-of 6-versnellingsbak of het gemak van een geavanceerde 6-traps automaat.

 • PITTIG VERMOGEN, LAAG VERBRUIK.

  De motoren van de Crossland X profiteren van de geavanceerde motortechnologie van Opel, die garant staat voor een perfect evenwicht tussen dynamische prestaties en een laag verbruik.

Volgende
Vorige
 • MOTOREN

 • VERSNELLINGSBAKKEN

 • ECOTEC®

Volgende

De afbeeldingen kunnen licht afwijken van de echte producten.

Close

- Ultrascherp 7-inch kleuren-touchscreen
- Integratie van uw smartphone via Apple CarPlay™ 1
- Handsfree bellen via Bluetooth®
- Audiostreaming via Bluetooth® en USB
- Foto's en filmpjes weergeven

1Voor iPhone 5 of latere modellen. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Close

- Geïntegreerd navigatiesysteem met veelzijdige functies
- 3D-kaarten voor heel Europa
- Integratie van uw smartphone via Apple CarPlay™1
- 8-inch kleuren-touchscreen en 3,5-inch informatiedisplay achter het stuurwiel
- Verkeersberichten tijdens het rijden, via Traffic Message Channel
- Voice-control
- Berichten voorlezen en beantwoorden
- Audio streamen via Bluetooth®

1Voor iPhone 5 of latere modellen. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

Close

VEILIG
- Automatic Crash Response. Bij een ongeval maakt uw auto automatisch contact met OnStar. De OnStar adviseur roept indien nodig de hulpdiensten op en geeft uw locatie en essentiële gegevens door.1

- 24-uurs Noodoproep. Bij een medisch noodgeval kunt u met de SOS-knop de OnStar adviseur oproepen, die direct de juiste hulpdienst zal oproepen.

- Pechhulp. Als het nodig is kan de OnStar adviseur een pechhulpdienst naar u toe sturen.

- Hulp bij gestolen voertuig. OnStar kan zorgen dat de motor niet opnieuw kan worden gestart. De OnStar adviseur kan de locatie van uw auto aan de politie doorgeven, zodat hij sneller kan worden teruggevonden.


"CONNECTED"
- Wi-Fi Hotspot. een stabiele, snelle internetverbinding voor 7 toestellen2.

- MyOpel-app. Vanaf een afstand de deur vergrendelen/ontgrendelen, het oliepeil controleren en meer3.

IN GOEDE HANDEN
Een persoonlijke assistent kan goed van pas komen. Met één druk op de knop maakt u contact met de OnStar adviseur, die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar staat1 om bijvoorbeeld een hotel te boeken4 of een bestemming op te zoeken en de gegevens naar uw navigatiesysteem te sturen2.

 

1Voor de OnStar diensten is activering van uw account vereist. De diensten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Na afloop van de gratis proefperiode dient een abonnement te worden afgesloten om gebruik te blijven maken van OnStar. Kijk op www.opel-onstar.nl voor meer informatie of vraag ernaar bij uw Opel dealer. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden. De diensten van OnStar en de Wi-Fi Hotspot worden verzorgd door OnStar Europe Limited, een dochteronderneming van General Motors. Opel Nederland is niet verantwoordelijk voor de uitvoering van deze diensten.
2
Voor de Wi-Fi Hotspot dient u na afloop van de gratis proefperiode databundels te kopen bij de netwerkaanbieder. De gratis proefperiode eindigt na 3 maanden, of eerder wanneer de maximale dataruimte van 3 GB gebruikt is.
3Het is mogelijk dat sommige functies van de Smartphone-app, Bestemming downloaden en Voertuigdiagnose voor bepaalde modellen/uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor Bestemming downloaden zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en actuele kaartgegevens vereist. Kijk op www.opel-onstar.nl voor beperkingen en kosten.
4Via booking.com, volgens de voorwaarden en het privacybeleid opde website van booking.com, eventueel aangevuld met de voorwaarden van het geboekte hotel. OnStar assisteert alleen bij het maken van de boeking en is niet verantwoordelijk voor de dienstverlening door booking.com of het geboekte hotel. Een e-mailadres en creditcard zijn vereist.Close

Head-up display

Het Head-up display toont de volgende informatie:

- snelheid
- snelheidsbeperking of opheffing daarvan (via verkeersbordherkenning)
- instellingen van cruise control en snelheidsbegrenzer
- waarschuwing bij dreigende aanrijding
- navigatie-aanwijzingen

Close

Interieur

- Materialen van hoge kwaliteit
- Vakkundige afwerking, met elegante chromen  details
- Luxe en comfort, dankzij onder meer ergonomische AGR-stoelen1
- Bijzonder praktisch, met eenvoudig bedienbare systemen

1Optie; de AGR-comfortstoelen zijn gecertificeerd door de Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e. V.", die normen opstelt voor rugvriendelijk design

Close

De optionele 180° panoramische achteruitrijcamera biedt uitstekend zicht op een breed gebied achter en opzij van uw Crossland X en is zelfs voorzien van een zoom-functie, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer obstakels zich op minder dan 70 cm van de auto bevinden. Ook voertuigen die van opzij naderen, komen voortaan helder in beeld. Advanced Park Assist II helpt u om een parkeerplaats te vinden en parkeert daarna bijna automatisch in. U hoeft zelf alleen volgens de aanwijzingen de pedalen te bedienen en te schakelen. Dat maakt parkeren en wegrijden een stuk veiliger en meer ontspannen.

Close

LED verlichting met AFL

- Deze koplampen zorgen met negen lichtfuncties dat u mogelijke gevaren sneller opmerkt, zodat u meer tijd heeft om te reageren.

- AFL betekent dat de koplampen zich automatisch aanpassen.

- Afhankelijk van de stuurhoek en snelheid wordt steeds de meest geschikte lichtfunctie gekozen.

Close

Motoren

De nieuwe Crossland X biedt u de keuze uit zes motoren: vier benzine- en twee dieselmotoren, met een vermogen van 81 tot 130 pk. Bijna alle motoren zijn voorzien van het brandstofbesparende Start/Stop-systeem, dat de motor uitschakelt als u stilstaat, bijvoorbeeld voor een stoplicht, en direct weer opstart zodra u wilt wegrijden.

Close

Ergonomische comfortstoelen

Dankzij de hogere zitpositie bied de Crossland X de bestuurder een uitstekend zicht op de weg en alle passagiers een fenomenaal uitzicht. De ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat1 maken het rijden nog comfortabeler. Met maar liefst 16 verstelmogelijheden kunt u altijd de ideale zitpositie vinden, zodat een stijve rug na een lange rit tot het verleden behoort.

1Optie; de AGR-comfortstoelen zijn gecertificeerd door de Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e. V.", die normen opstelt voor rugvriendelijk design

Close

Automatische noodrem-systeem

Het automatische noodrem-systeem met voetgangersdetectie1 signaleert voetgangers en voertuigen die u misschien over het hoofd heeft gezien en remt als het nodig is automatisch af. Bij snelheden tussen de 5 en 85 km/u meet het systeem continu de snelheid tot andere voertuigen en waarschuwt u als u deze te snel nadert. Als u niet reageert, remt het systeem automatisch af. Bij een snelheid tot 30 km/u wordt de auto zelfs volledig tot stilstand gebracht.

1Optie. Het automatische noodrem-systeem is ontwikkeld om de bestuurder te ondersteunen, binnen de beperkingen van het systeem. De bestuurder blijft verantwoordelijk voor het rijden.

Close

Geavanceerde motortechnologie

Bij Opel werken we continu aan de ontwikkeling van motoren die uitstekende prestaties combineren met een laag verbruik en lage uitstoot. Dat wordt onder meer bereikt door een aerodynamische, lichte constructie en innovatieve materialen en motoronderdelen om de brandstof zo efficiënt mogelijk te benutten. Ook het Start/Stop-systeem, waarvan het merendeel van de motoren voorzien is, draagt bij tot een lager brandstofverbruik.

Close

Bagageruimte

Met een inhoud die van 410 liter kan worden uitgebreid tot 1.255 liter, door de achterbank neer te klappen, biedt de Crossland X de grootste bagageruimte in zijn klasse. Bovendien kunt u de ruimte van de Crossland X eenvoudig naar uw hand zetten: door de achterbank naar voren of naar achteren te verschuiven1, of in delen (40/60) neer te klappen, door de armsteun omhoog te klappen wanneer u langere voorwerpen wilt meenemen, of door de bagageruimte in twee compartimenten te verdelen met de in hoogte verstelbare FlexFloor.

1Onderdeel van het optionele Premium Innovation+ pakket.