Vorige
 • DE INSIGNIA 4-DEURS.

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Notchback, Design, Exterior, Front

  BAANBREKEND DESIGN.

  De ruime, veelzijdige Insignia 4-deurs is elegant en aerodynamisch. Zijn lage luchtweerstand leidt tot lage brandstofkosten en een stiller interieur. De Insignia is een gestroomlijnde genie!

 • Opel, Insignia Notchback, Design, Interior, AGR

  KOM BINNEN EN GENIET!

  Geniet van een ruim interieur, uitgevoerd in exclusieve, hoogwaardige materialen. Optionele ergonomische AGR-comfortstoelen maken het businessclass-gevoel compleet.

 • Opel, Insignia Notchback, Design, Wheels

  IN HET OOG SPRINGENDE VELGEN.

  Geef uw Insignia uw eigen uitstraling met schitterende lichtmetalen velgen, die perfect aansluiten bij de geprononceerde wielkasten en de sportieve lijnen van de Insignia.

Volgende
Vorige
 • CASHBACK

 • EXTERIEUR

 • INTERIEUR

 • VELGEN

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Notchback, Technology, Adaptive Cruise Control

  ADAPTIVE CRUISE CONTROL.

  De Adaptive Cruise Control van Opel zorgt ervoor dat u een veilige afstand tot uw voorganger houdt. Dat maakt rijden een stuk minder vermoeiend, vooral in langzaam rijdend verkeer of in de stad.

 • Opel, Insignia Notchback, Technology, Driver Assistance

  UW VEILIGHEID STAAT CENTRAAL.

  De actieve veiligheidssystemen van de Insginia, zoals de dode-hoekwaarschuwing, Lane Change Alert en Lane Departure Warning dragen enorm bij aan de veiligheid.

 • Opel, Insignia Notchback, Technology, Opel Eye

  OPEL EYE.

  Meer veiligheid, minder inspanning. Het Opel Eye camerasysteem omvat Traffic Sign Recognition, Forward Collision Alert, Emergency Braking en Following Distance Indication.

 • Opel, Insignia Notchback, Technology, Adaptive Forward Lighting Plus

  ADAPTIVE FORWARD LIGHTING.

  Optimaal zicht en maximale zichtbaarheid in het donker, doordat AFL de Bi-Xenon koplampen afstemt op de rijsituatie. Dit zicht bevorderd niet alleen uw veiligheid maar ook dat van uw medeweggebruikers.

Volgende
Vorige
 • ADAPTIVE CRUISE CONTROL

 • RIJHULPSYSTEMEN

 • OPEL EYE

 • ADAPTIVE FORWARD LIGHTING

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Notchback, Driving Efficiency, Engines

  RUIM MOTORAANBOD.

  De motoren voor de Insignia combineren krachtige prestaties met een hoge mate van efficiëntie en comfort. Het aanbod is uitgebreid met nieuwe fluisterstille diesels.

 • Opel, Insignia Notchback, Driving Efficiency, Transmissions

  VERSNELLINGSBAKKEN.

  Aan u de keuze. Een efficiënte, soepele 6-versnellingsbak is op alle motoren standaard, terwijl diverse motoren ook leverbaar zijn met een alerte 6-traps automaat.

 • Opel, Insignia Notchback, Driving Efficiency, Adaptive 4x4

  ADAPTIVE 4X4.

  Meer grip én meer dynamiek: de optionele vierwielaandrijving vergroot de stabiliteit en trekkracht van de Insignia, zelfs in de meest veeleisende situaties.

 • Opel, Insignia Notchback, Driving Efficiency, Flexride

  DRUK OP "SPORT" VOOR MEER DYNAMIEK.

  Met FlexRide nemen veiligheid en rijplezier in gelijke mate toe, want het systeem reageert alert op veranderende omstandigheden en past zich direct aan uw rijstijl aan.

 • Opel, Insignia Notchback, Driving Efficiency, ecoFLEX

  MILIEUBEWUSTE TECHNOLOGIE.

  Start/Stop, actieve grille-afsluiting, dieselmotoren met Blue Injectoren en andere geavanceerde technologieën dragen bij tot milieubewuste prestaties.

Volgende
Vorige
 • MOTOREN

 • TRANSMISSIES

 • ADAPTIVE 4X4

 • FLEXRIDE SYSTEEM

 • TECHNOLOGIE

Volgende
Vorige
 • Opel, Insignia Notchback, Connectivity, OnStar

  UW PERSOONLIJKE ONLINE- EN SERVICE-ASSISTENT.

  Opel OnStar geeft u 24 uur per dag, 365 dagen per jaar vrijwel overal in Europa toegang tot onze uitgebreide diensten.

 • PREMIUM SOUND.

  BOSE® GELUIDSSYSTEEM.

  Geniet van de hoogwaardige geluidskwaliteit van het optionele Bose® geluidssysteem, dat uw Insignia met 8 of 9 luidsprekers verandert in een rijdende concertzaal.

   
 • Opel, Insignia Notchback, Connectivity, Driver Display

  INFORMATIE OP MAAT.

  Het digitale informatiecluster is persoonlijk te configureren en werkt perfect samen met de geavanceerde infotainmentsystemen van de Insignia.

Volgende
Vorige
 • ONSTAR

 • INTELLILINK

 • BOSE® SOUND SYSTEEM

 • DISPLAY

Volgende

ACCESSOIRES - OP MAAT VOOR U

Originele Opel accessoires geven u de mogelijkheid uw Insignia helemaal aan uw wensen en behoeften aan te passen. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge kwaliteitseisen van Opel.

Afbeeldingen kunnen verschillen van de werkelijkheid.

Close

Het elektronische FlexRide-onderstel van de Insignia biedt de mogelijkheid om de dynamiek van het volledige onderstel helemaal naar uw hand te zetten. Daarnaast regelt FlexRide ook de reactie op het gaspedaal en de afstemming van ESP, de stuurinrichting en (indien van toepassing) de automaat, voor een unieke rij-ervaring.

 

U kunt kiezen tussen drie rijstijlen:
- Sport voor een sportieve vering
- Tour voor ontspannen rijden op de snelweg

- Standaard voor optimaal brandstofgebruik en verfijnd rijgedrag

Close

4X4 SYSTEEM.

Het 4x4-systeem controleert door middel van sensoren de relatieve snelheid van elk wiel en zorgt er vervolgens voor dat het koppel automatisch optimaal over voor- en achterwielen, en over links en rechts wordt verdeeld. Het resultaat is meer trekkracht, betere stabiliteit en een perfecte rijdynamiek.

Close

OPEL EYE.

Het Opel Eye camerasysteem waarschuwt u voor potentieel gevaar.

 

Traffic Sign Assistant leest verkeersborden, herinnert deze en geeft snelheidsbeperkingen en andere relevante verkeersaanwijzingen weer op het display.

 

Following Distance Indication toont continu de afstand tot de auto vóór u op het instrumentenpaneel, zodat u een veilige afstand kunt houden.

 

Forward Collision Alert waarschuwt met een geluidssignaal en een lampje wanneer u te snel op langzamer rijdend verkeer af rijdt, remt zo nodig automatisch geleidelijk af, en versterkt de remkracht als u zelf hard moet remmen.

Close

ACTIEVE VEILIGHEIDSSYSTEMEN.

Dode-hoekwaarschuwing
Dit systeem waarschuwt met een lampje in de buitenspiegel wanneer een voertuig wordt opgemerkt dat zich in de dode hoek van de Insignia bevindt.

 

Lane Change Alert (LCA)
Met behulp van een radarsignaal signaleert dit systeem snel naderend verkeer tot een afstand van 70 meter achter u. Als u op dat moment van rijstrook wilt wisselen, gaat een waarschuwingslampje knipperen.

 

Lane Departure Warning (LDW)
Als u onbedoeld uw rijstrook dreigt te verlaten, waarschuwt dit systeem met een oplichtend symbool op het instrumentenpaneel en een geluidssignaal.

Close

AANBOD MOTOREN.

Dankzij de geavanceerde motortechnologie van Opel rijdt de Insignia niet alleen bijzonder zuinig, maar blijft ook de uitstoot beperkt. Zo zijn vrijwel alle motoren voorzien van Start/Stop, dat brandstof bespaart door de motor automatisch uit te schakelen zodra u stilstaat, bijvoorbeeld voor een stoplicht, en direct weer op te starten als u wilt wegrijden.

 

Voor dieselfans is er bijvoorbeeld de 2.0 CDTI-motor met 125 kW (170 pk) en een koppel van 400 Nm. Deze motor maakt gebruik van de BlueInjection-technologie: door de toevoeging van AdBlue® wordt NOx (stikstofoxide) omgezet in onschadelijke stikstof en waterdamp.1

 

Maar ook als u de voorkeur geeft aan een benzinemotor, heeft u volop keuze. De 2.0 Turbo levert met 184 kW (250 pk) en een koppel van 400 Nm het toppunt van kracht, terwijl het optionele FlexRide-onderstel u in staat stelt het onderste uit de kan te halen wat dynamiek betreft. Welke motor ook uw voorkeur heeft en wat uw rijstijl ook is, de kilometers vliegen voorbij in de Insignia.

 

1 Voor een correcte werking van de BlueInjection-technologie is het nodig regelmatig (ook tussen de voorgeschreven onderhoudsbeurten) AdBlue® bij te vullen. Een indicatielampje in de boordcomputer waarschuwt u wanneer het tijd is om AdBlue® bij te vullen. Kijk voor meer informatie op www.opel.nl/adblue. AdBlue® is een gedeponeerd handelsmerk van Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA), de Duitse brancheorganisatie voor de auto-industrie.

Close

ADAPTIVE FORWARD LIGHTING (AFL).

Een van de geavanceerde systemen waarmee de Insignia de bestuurder ondersteunt, is Adaptive Forward Lighting (AFL) met Bi-Xenon koplampen. Met behulp van een aan de voorzijde geplaatste camera en een regensensor en op basis van de stuurhoek stemt AFL de richting en lichtsterkte van de koplampen continu af op de snelheid, stuurhoek, weer- en verkeerssituatie. Dat maakt rijden in het donker minder vermoeiend en aanzienlijk veiliger.

Close

TECHNOLOGIE.

Het Start/Stop-systeem schakelt de motor automatisch af wanneer de auto tot stilstand komt en start direct weer op wanneer de koppeling wordt ingetrapt. Dit betekent ook: geen uitstoot wanneer u voor een stoplicht staat!
De actieve grille-afsluiting verlaagt het verbruik nog meer, door de opening aan de voorzijde automatisch af te sluiten wanneer koeling niet nodig is. De BlueInjection-technologie van de 2.0 CDTI-dieselmotor met 125 kW (170 pk) beperkt de uitstoot van stikstofoxide, die wordt omgezet in onschadelijke stikstof en waterdamp.

Close

ADAPTIVE CRUISE CONTROL.

Adaptive Cruise Control (ACC) in de Insignia maakt rijden in druk verkeer een stuk veiliger en minder inspannend. U stelt zelf de snelheid en afstand tot uw voorganger in, waarna het systeem automatisch optrekt en afremt om deze te handhaven. Het systeem maakt gebruik van een radarsensor om de afstand tot uw voorganger te meten. In combinatie met een automatische versnellingsbak remt Adaptive Cruise Control zo nodig zelf af tot volledige stilstand.

Close

Het standaard 4,2-inch (10,7 cm) informatiecluster met kleurendisplay toont niet alleen de gebruikelijke informatie over brandstofverbruik, gereden afstand e.d., maar biedt ook toegang tot het infotainmentsysteem, uw telefoonboek en andere functies, die u eenvoudig vanaf het stuurwiel kunt bedienen.

Het optionele 8-inch (20 cm) informatiecluster kunt u helemaal zelf indelen, zodat het informatie en communicatiemogelijkheden op maat biedt. U kunt kiezen voor de “Tour”-weergave (digitale snelheidsmeter, minder voertuiginformatie en meer mediafuncties) of de “Sport”-weergave (klassieke analoge instrumenten en meer voertuiginformatie).

Close

INTERIEUR

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is, hebben we in de Insignia aandacht geschonken aan ieder detail. Het luxueuze interieur met zorgvuldig gekozen materialen maakt in één oogopslag duidelijk dat u in de Insignia geniet van comfort op het hoogste niveau. Een goed voorbeeld zijn de meervoudig verstelbare ergonomische comfortstoelen met AGR-certificaat1, die ervoor zorgen dat u elke dag in uw eigen business-class reist.


1 Het AGR-certificaat wordt toegekend door de Duitse vereniging van rugspecialisten “Aktion Gesunder Rücken e.v.”

Close

INSIGNIA 4-DEURS

De Insignia 4-deurs is één van de meest aerodynamische auto's op de Europese wegen. Zijn gestroomlijnde design is perfect in balans. Zijn gespierde vormen en brede wielspoor benadrukken zijn stabiele wegligging en zijn uitstekende wendbaarheid.

 

Wie in een Insignia rijdt, mag het werkelijk aan niets ontbreken. En omdat iedereen op het gebied van comfort, kwaliteit en dagelijks gemak zijn eigen voorkeuren heeft, biedt Opel in aanvulling op de royale standaard­uitrusting talloze extra’s om aan al jouw wensen te voldoen. Met deze hoogwaardige accessoires maak je van de Insignia nóg meer jouw persoonlijke Insignia.

Close

OPEL ONSTAR DIENSTEN

Automatic Crash Response. Bij een aanrijding wordt direct contact gemaakt met de Opel OnStar adviseur.


Wi-Fi Hotspot. Een stabiele internetverbinding voor 7 apparaten.

 

Smartphone-app. Vanaf een afstand de deuren vergrendelen/ontgrendelen, het oliepeil controleren en meer.

 

Hulp bij gestolen voertuig. Opel OnStar kan u helpen om uw auto terug te vinden en het opnieuw starten te blokkeren.

 

Voertuigdiagnose. Opel OnStar kan op afstand de conditie van uw auto controleren.

 

Bestemming downloaden. Opel OnStar helpt u om uw bestemming te vinden en stuurt de informatie naar uw navigatiersysteem.

Close

INFOTAINMENT.

De infotainmentsystemen voor de Insignia zijn ongeëvenaard veelzijdig. Het geavanceerde systeem Navi 900 IntelliLink integreert moeiteloos al uw digitale media, via een groot kleuren-touchscreen met een doorsnede van 8 inch. Audio streamen vanaf uw mobiele apparatuur, die via Bluetooth® met het infotainmentsysteem verbonden is, uw eigen video’s afspelen1 en contact houden met familie, vrienden, klanten en collega’s: het gaat allemaal even gemakkelijk!

 

Uniek is het grote 8-inch kleurenscherm in het digitale instrumentencluster, dat u helemaal naar wens kunt configureren. Dankzij de centrale positie biedt het perfect zicht op de door jou geselecteerde informatie.

 

1Video’s afspelen via Bluetooth® is alleen mogelijk wanneer de auto stationair draait en is alleen beschikbaar voor apparatuur met het Android-besturingssysteem.