New Opel Meriva - Overview

De OPEL MERIVA BLITZ.

Luxe uitvoering met rijke standaarduitrusting uit voorraad leverbaar.

Binnenkort stopt de verkoop van de succesvolle Opel Meriva. De laatste modellen zijn nu uit voorraad leverbaar bij de Opel dealer, waaronder een uiterst luxe uitvoering genaamd Meriva BlitZ.


De Meriva BlitZ is standaard voorzien van o.a. lichtmetalen velgen, licht- en regensensoren, Opel OnStar incl. 4G Wi-Fi, Cruise Control, Electronic Climate Control (dual-zone), Hill Start Assist én nog veel meer! De goede prijs/kwaliteit verhouding van deze exclusieve uitvoering zal u zeker verrassen!

 

De ruime Meriva staat verder bekend om zijn stijlvolle design met een zeer praktische inrichting. De wijd openslaande FlexDoors zorgen voor een aangename instap en door zijn hoge zit behoudt u altijd het overzicht. Ontdek zelf wat de Meriva BlitZ zo bijzonder maakt tijdens een proefrit.


Vergroten

Comfort dat bij u past

De Opel Meriva is de eerste auto met een ergonomisch concept dat vanwege zijn speciaal rugvriendelijke eigenschappen in zijn geheel is gecertificeerd door de vooraanstaande Duitse AGR. Dat heeft hij onder meer te danken aan de unieke FlexDoors®, de FlexFix®-fietsendrager en het FlexSpace® -zitysteem.


Vergroten

Geluid van de toekomst

De Meriva loopt ook wat infotainment betreft voorop. Met het grootste gemak sluit u een smartphone of andere apparatuur aan, zodat u via het infotainmentsysteem toegang hebt tot al uw informatie en multimedia-bestanden. Zo hoeft u in de Meriva nooit iets te missen.


Vergroten

Opvallen met erkenning

De Meriva combineert gebruiksgemak met een ongekend stijlvol design. Het comfort, de functionaliteit en de kwaliteit van de materialen zijn van een hoog niveau. Ook de zeer praktische inrichting en baanbrekende Flex-systemen maken duidelijk dat de Meriva in elk opzicht méér biedt.


Vergroten

Geef jezelf de ruimte

De hoge zitpositie en overzichtelijke indeling van het dashboard maken het rijden minder vermoeiend. En zowel voorin als achterin heeft iedereen royaal de ruimte. Hoogwaardige materialen, sfeervolle kleuren en een unieke inrichting maken dat iedereen graag tijd doorbrengt in de Opel Meriva.


Vergroten

Veiligheid voorop

De Meriva is voorzien van geavanceerde veiligheidssystemen en innovatieve Duitse techniek waarop u kunt vertrouwen. Alle veiligheidssystemen hebben als doel schade en letsel bij een aanrijding te vermijden of zoveel mogelijk te beperken. De Meriva behaalde in de Euro NCAP veiligheidstests de hoogst mogelijke score.


Vergroten

Minimale kosten - Maximale prestaties

U heeft de keuze uit zuinige benzine- of dieselmotoren én de Bi-Fuel variant, welke voldoen aan de strikte Euro 6-uitstootnormen. De 1.6 CDTi dieselmotor met 81kW (110 pk) en slechts 99 gram uitstoot is het beste diesel-aanbod in het segment. Met een verbruik van gemiddeld 3,8 liter op 100 kilometer is deze motor uiterst zuinig.


Next Steps
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Meriva.