Bandencheck

MET EEN GERUST GEVOEL DE WEG OP.

Kom langs voor de gratis bandencheck.

Het is goed mogelijk dat uw Opel de laatste tijd vaker of langer heeft stilgestaan. Of heeft u juist veel kilometers achter de rug voor uw werk of vakantie? Hoe vaak u uw Opel de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor:

·         Onjuiste bandenspanning

·         Veelvuldig gebruik

·         Ouderdom/ langdurig stilstaan

·         Obstakels zoals een stoeprand

Eén ding is zeker: veiligheid boven alles! Daarom kunt u nu langskomen voor de GRATIS BANDENCHECK bij de Opel Erkend Reparateur. Dit biedt u zekerheid en veiligheid. En dat is wel zo’n prettig idee mocht u de auto weer vaker of bij slecht (herfst)weer nodig hebben. 

MAAK UW WERKPLAATSAFSPRAAK

EXTRA VOORDEEL OP NIEUWE BANDEN.

Specialistische monteurs controleren de banden en zullen u adviseren of uw banden nog in orde zijn of toe zijn aan vervanging. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan biedt uw Erkend Reparateur een uitgebreid assortiment aan banden. Van premium tot budget, passend bij ieders budget én tijdelijk extra voordelig! U krijgt namelijk de 4de band gratis of de tweede band voor de helft van de prijs.*

SAFETY CHECK.

Voor nog meer zekerheid kunt u de gratis bandencheck eenvoudig uitbreiden met de Opel Safety Check. Voor slechts €19,95 wordt uw Opel uitvoerig gecontroleerd. U ontvangt vervolgens een rapport met aanbevelingen en mochten er noodzakelijke werkzaamheden zijn, dan wordt dat altijd in overleg met u afgestemd. De Safety Check is voor MyOpel leden houders gratis!

RIVM & GGD RICHTLIJNEN.

Uw Opel Erkend Reparateur heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

·         Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels

·         Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie

·         Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan uw auto

·         Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis

VRAAG UW DEALER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

MAAK UW AFSPRAAK.

Maak een werkplaatsafspraak om te profiteren van de gratis bandencheck en maak kennis met ons volledig assortiment en banden en velgen binnen elk budget.

Actie is geldig tot en met 30 oktober 2020. Winterbandenkits (winterband + velg) zijn uitgesloten van deze aanbieding.