Overzicht

Nieuwe Corsa-e

VANAF € 30.999(incl. BTW)

ONTDEK DE NIEUWE, 100% ELEKTRISCHE CORSA-E: COMPACT EN HELEMAAL KLAAR VOOR DE TOEKOMST. INDRUKWEKKEND RIJBEREIK, SNEL OPLADEN, BAANBREKEND STIL EN SPECTACULAIR KRACHTIG. STEL HIER SAMEN.

STEL UW CORSA-E SAMEN.

ONTDEK DE DETAILS.

DAGELIJKS RIJPLEZIER.

De nieuwe Corsa-e.

DE COMPACTE, 100% ELEKTRISCHE AUTO MET OPWINDENDE DUITSE TECHNIEK.

RIJBEREIK TOT 337 KM1
De nieuwe Corsa-e biedt een indrukwekkend rijbereik tot 337 km 1 (WLTP-meting), zonder tussentijds opladen. Perfect voor vrijwel al uw dagelijkse ritten. Zo wordt elektrisch rijden voor iedereen bereikbaar!  
1 Het gemiddelde rijbereik van de Corsa-e bedraagt (afhankelijk van de uitrusting) 329 km tot 337 km, berekend volgens de WLTP-testprocedure, in overeenstemming met de richtlijnen R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151. Het rijbereik in de dagelijkse praktijk is onder meer afhankelijk van de persoonlijke rijstijl, de weg- en verkeersomstandigheden, de buitentemperatuur en het gebruik van verwarming/airconditioning/voorverwarming.
TOT 80% OPGELADEN IN 30 MINUTEN1  
Opladen is bij de nieuwe Corsa-e een fluitje van een cent. In niet meer dan een half uur is de batterij voor 80% opgeladen 1 . Dat betekent dat u met de nieuwe Corsa-e profiteert van ongekende flexibiliteit, zowel voor korte als langere ritten. 
1 Theroretische waarde, gebaseerd op een bemiddeld rijbereik van 337 km (WLTP-meting); bij een DC-snellader met een vermogen van 100 kW. Geeft de tijd aan die nodig is voor het opladen van een volledig lege batterij. De oplaadtijd kan variëren naar gelang van het type laadstation en het vermogen ervan, de buitentemperatuur en de temperatuur van de batterij.
MAXIMAAL RIJPLEZIER, MAXIMAAL BEREIK.
Hoe rijdt u het liefst? De nieuwe Corsa-e biedt u de keuze: de Sport-modus voor maximale dynamiek, de Eco-modus voor een maximaal rijbereik. De Normal-modus vormt de gulden middenweg met sportieve prestaties en een uitgebalanceerd gebruik van de energie. 

WILT U NOG MEER ONTDEKKEN?

BAANBREKENDE EIGENSCHAPPEN, UITGEBREIDE ONDERSTEUNING.

ELEKTRISCH RIJDEN LOONT.
Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Zoals lagere gebruikskosten, doordat u niet alleen bespaart op brandstof- en onderhoudskosten, maar ook kunt profiteren van subsidies en belastingvoordelen. 
ELEKTRISCH RIJDEN WORDT EENVOUDIGER DAN OOIT
Elektrisch rijden heeft veel voordelen. Zoals lagere gebruikskosten, doordat u niet alleen bespaart op brandstof- en onderhoudskosten, maar ook kunt profiteren van subsidies en belastingvoordelen. 
ONTDEK HET NU
OPEL'S DIENSTEN VOOR ELEKTRISCH RIJDEN
Opel biedt diverse diensten die uw mobiliteit ondersteunen, bijvoorbeeld door u te helpen de beste route te plannen en oplaadpunten te vinden. 
LEES MEER
NIEUWE CORSA EN CORSA-E VERKOZEN TOT "BEST BUY CAR OF EUROPE 2020".
Ga voor de auto die door een internationale jury verkozen is tot 'Best Buy Car of 2020'. Volgens de AUTOBEST-jury biedt de nieuwkomer van Opel de beste prijs-waardeverhouding. Ervaar het zelf! 

STEL UW NIEUWE CORSA-E SAMEN.

KLAAR OM OVER TE STAPPEN OP ELEKTRISCH?

MEER ONTDEKKEN?

DE EIGENSCHAPPEN VAN DE CORSA-e
Ontdek wat de Corsa-e te bieden heeft. 
LEES MEER
SIMPLY ELECTRIC
Van opladen tot ritplanning: profiteer van Opel's diensten voor elektrisch rijden. 
LEES MEER
UITRUSTING OP MAAT
Maak uw Corsa-e nog persoonlijker met originele Opel+ accessoires. 
LEES MEER