Gezinsauto's

GEZINSAUTO'S VAN OPEL.

De gezinsauto's van Opel bieden ruimte en gemak voor alles wat u en uw gezin willen ondernemen. Ze zijn veelzijdig, comfortabel en vanzelfsprekend bijzonder veilig.
INSIGNIA SPORTS TOURER.
De Insignia Sports Tourer combineert hoogwaardige innovaties, geavanceerde techniek en een adembenemend design met een zee van ruimte en ongekende veelzijdigheid. 
 
LEES MEER STEL SAMEN
INSIGNIA COUNTRY TOURER.
De Insignia Country Tourer combineert een stoer offroad-karakter en innovatieve technologie met praktische eigenschappen waarvan u en uw gezin dagelijks kunnen genieten.
 
LEES MEER STEL SAMEN
ZAFIRA.
De Zafira is de ruime 7-zits auto van Opel met fantastische rij-eigenschappen en een flexibel in te delen passagiers- en bagageruimte.
 
LEES MEER BEKIJK VOORRAAD
ASTRA SPORTS TOURER. 
De Astra Sports Tourer biedt naast een comfortabel interieur en sportieve rij-eigenschappen veel details die u alleen in een hogere klasse zou verwachten. 
 
LEES MEER STEL SAMEN
COMBO TOUR.
De Combo Tour biedt alles om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken, met tot 7 comfortabele zitplaatsen en een flexibel in te delen interieur.
 
LEES MEER STEL SAMEN
VIVARO COMBI. 
De Vivaro Combi biedt ongekende veelzijdigheid, met tot 9 comfortabele zitplaatsen en een zee van bagageruimte. Ontdek meer over de Vivaro Combi. 
 
LEES MEER STEL SAMEN