Opel en Feyenoord openen ‘Feyenoord-Geboorteloket’

Vandaag hebben Opel en Feyenoord de deuren van het Feyenoord-Geboorteloket geopend. Vanaf nu kunnen kersverse ouders hun pasgeboren zoon of dochter aanmelden bij het Feyenoord-Geboorteloket en ontvangen ze daarmee een gratis lidmaatschap voor de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Geen enkele andere club in de wereld ging Feyenoord hierin voor.

Geen DNA, maar vanaf geboorte meegeven
Uit de resultaten van het door Opel geïnitieerde ‘Grote Feyenoord DNA-onderzoek’ is gebleken dat Feyenoord niet in je DNA zit, maar écht in je hart. De liefde voor Feyenoord wordt vanuit je opvoeding meegegeven; door je ouders, je omgeving en je vrienden. Daarom bieden Opel en Feyenoord supporters de mogelijkheid om in het seizoen 2018-2019 hun pasgeborene aan te melden bij het Feyenoord-Geboorteloket.

Iedere baby die gedurende het seizoen 2018/2019 is of wordt geboren, kan op opel.nl/feyenoord of in Feyenoord Fanshop Marathon worden aangemeld voor het gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap groeien de baby’s direct op met hun favoriete club. Zo worden de aangemelde kleintjes verblijdt met een Kameraadjes Welkomstpakket en maken zij automatisch kans op één van de Opel ADAM-loopauto’s in Feyenoord-stijl. Iedere maand wordt er een auto onder de nieuwe aanmeldingen verloot. Ga voor meer informatie naar opel.nl/feyenoord

Afgelopen week heeft Sander de Kramer samen met clubmascotte Coentje een bezoek gebracht aan Geboortecentrum Sophia en een aantal kersverse ouders verrast met het nieuws over het Feyenoord-Geboorteloket. Benieuwd hoe dit eruit zag?