Home

Creëer nu jouw ADAM met ADAM R2 looks.En krijg gegarandeerd een beestachtig snelle uitstraling.

ADAM R2Opel en motorsport zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Trots zijn we dan ook dat rally-coureur Timo van der Marel in de ADAM R2 is gestapt en Opel terug in de Nederlandse rallysport heeft gebracht. En hoe! Timo liet het beest al los tijdens diverse Nederlandse wedstrijden en won in zijn beestachtig goede Opel ADAM R2 alle rally’s in zijn klasse.

Rally-coureur Timo van der Marel rijdt niet continue in dezelfde ADAM R2. De Opel ADAM is een auto die je volledig kunt personaliseren. Dit geldt ook zeker voor de ADAM R2 van Timo, waarbij dit in extreme zin is gedaan met het thema ‘Unleash the beast’. De ADAM R2 heeft iedere keer een andere outfit. Zo verscheen hij al in beestachtige liveries als de tijger, adelaar en zwarte panter. Uiteraard zonder de onmiskenbare look van ADAM R2 uit het oog te verliezen.

Ook jij kunt nu jouw favoriete Opel ADAM nóg verder personaliseren en de auto voorzien van deze stoere ADAM R2 look. Pimp je nieuwe ADAM met de herkenbare geel/zwarte folie op motorkap, deuren en achterspatbord voor € 380,- (incl. BTW) en rijd als Timo look-a-like door de straten. Maak de snelle look van jouw Opel ADAM compleet met Opel Motorsport instaplijsten en roestvrijstalen pedaalbekleding.

Jouw ADAM krijgt gegarandeerd een beestachtig snelle uitstraling. En hoewel je wellicht wat PK’s onder de motorkap mist versus de supersnelle ADAM R2 van Timo van der Marel, qua looks sprint je ver weg van alle andere auto’s op de Nederlandse wegen. Durf jij het aan?