Skip To Content
Bedrijfswagens aanbod

Aantrekkelijk voordeel voor iedereen wiens klus begint in een bus

3 keer 5 is scheepsrecht

Voor alle mouwen opstropers, professionele aanpakkers én iedereen wiens klus begint in een bus: profiteer nu van 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud op de Opel Combo, Vivaro en Movano. Bovendien financier je jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen nu voor 5 jaar tegen 4,99% rente. Kortom, gegarandeerd heel veel zekerheid voor de komende jaren!

 

5 JAAR 4,99% RENTE
Wil je liever maandelijks betalen voor je auto? Dat kan met een Opel Financiering. Nu profiteer je 5 jaar lang van maar liefst 4,99% rente.

 

5 JAAR GRATIS ONDERHOUD
Niemand kan jouw Opel bedrijfswagen beter onderhouden dan de gecertificeerde Opel bedrijfswagendealer, daarom krijg je bij aankoop van een nieuwe Combo, Vivaro of Movano 5 jaar gratis onderhoud van ons cadeau. Zo bent u altijd veilig op weg!

 

5 JAAR GARANTIE
Jouw veilige, degelijke bedrijfswagen wordt maar liefst 5 jaar gratis gedekt onder ons verlengde garantieprogramma.

 

 

GEINTERESSEERD?
Neem dan snel contact op met jouw Opel dealer en wie weet rijd je binnenkort in een splinternieuwe bestelbus.


Opel Combo

Ruim en flexibel, voorzien Van intelligente veiligheids- en assistentiesystemen: de nieuwe Opel Combo helpt jouw onderneming op elk vlak vooruit. 

 

Liever elektrisch?
Kies dan voor de volledig elektrische Combo-e met een reibereik tot 275km. 

Opel Vivaro

De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten jouw productiviteit.

 

Liever elektrisch?
De Vivaro is ook leverbaar als 100% elektrische Vivaro-e met een rijbereik tot wel 330km.

Opel Movano

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit Van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.

 

Liever elektrisch?
De nieuwe Opel Movano is ook leverbaar als 100% elektrische Movano-e met een rijbereik tot wel 224km.Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.