Skip To Content
Gratis easyWallbox

Gratis easyWallbox

Bij aankoop van een nieuwe Plug-in Hybrid

Altijd al de overstap willen maken naar elektrisch rijden? Dan is dit hét moment. Tijdelijk ontvang je bij iedere nieuwe Plug-in Hybrid namelijk een gratis easyWallbox! 

 

De easyWallbox is een gemakkelijke Plug & Play oplossing voor het laden van jouw Plug-in Hybrid of volledig elektrische auto. Het enige wat je nodig hebt is een stopcontact, simpel toch? Het standaardvermogen van de easyWallbox is 2,3 kW maar kan met hulp van een elektricien verhoogd worden naar 7,4 kW, zo kun je nog sneller laden. De easyWallbox is voorzien van slimme veiligheidssystemen die het laadvermogen autonoom en op een veilige manier afstellen op het maximale vermogen in jouw huis.

 

Specificaties:

  • 2.3kW laadstation (upgrade naar max. 7.4kW mogelijk)
  • Plug & Play installatie
  • Laadsessie te bedienen via App

 

 

Heb je al een wallbox?

Dan krijg je in plaats van de easyWallbox een accessoirecheque ter waarde van de wallbox om jouw nieuwe geëlektrificeerde Opel nog meer naar jouw smaak te maken.


Astra Plug-in Hybrid

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? Maak dan kennis met de gloednieuwe Opel Astra Hybrid. De eerste compacte plug-in hybride van Opel die helemaal ontwikkeld en geproduceerd is in Duitsland. Geniet van zijn atletische stijl en toonaangevende technologie. De nieuwe Opel Astra Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot.

Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

Klaar voor een volledig nieuwe rij-ervaring? De nieuwe Opel Astra Plug-in Hybrid stelt volkomen nieuwe normen en voert je binnen in een nieuw tijdperk van maximale mobiliteit met minimale uitstoot. Voeg daar de titel Sports Tourer aan toe en je bent verzekerd van grootse opbergmogelijkheden en de meest innovatieve bagage-oplossingen.  

Grandland Plug-in Hybrid

Vergeet alles wat je weet over plug-in hybrides. De Grandland Plug-in Hybrid is grensverleggend. Dankzij de nieuwste hybride-technologie kun je meer kilometers 100% elektrisch rijden, met 0% uitstoot. Dankzij de combinatie van een sportieve 1.6 benzinemotor en een krachtige batterij met een capaciteit van 13,2 kWh, kun je van de nieuwe Grandland Plug-in Hybrid heel wat dynamiek verwachten. De conventionele motor wordt automatisch ingeschakeld om altijd de optimale balans te bieden tussen efficiëntie en prestaties. 

Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Deze aanbieding loopt t/m 31-12-2022. Klik hier voor de actievoorwaarden.