Skip To Content
Opel Finance

OPEL FINANCIEREN.

UW NIEUWE OPEL FINANCIEREN?

Opel Finance is de bedrijfsnaam van Opel Finance NV. Wij ondersteunen in Nederland het merk Opel, hun dealers en klanten door middel van competitieve en aantrekkelijke oplossingen voor autofinanciering en verzekering. Met meer dan 60 jaar ervaring in de Nederland​se markt heeft Opel Finance een ongekende reputatie in het bieden van financiële oplossingen voor haar klanten. De exclusieve focus op het merk Opel biedt u een absolute meerwaarde wat betreft het financieren en verzekeren van uw Opel.
OPEL FINANCE

OPEL FINANCIAL LEASE.

Opel Financial Lease is een vorm van zakelijk financieren waarbij u direct economisch eigenaar wordt van een nieuwe of gebruikte Opel personen- of bedrijfswagen.  U regelt zelf de aankoop, de autoverzekering en het onderhoud van uw Opel. Uw Opel dealer regelt uw Opel Financial Lease. Een bezoek aan uw bank is dus niet meer nodig. Veel ondernemers kiezen voor Opel Financial Lease bij de zakelijke aanschaf van hun Opel. Met Opel Financial Lease investeert u zonder dat direct uw eigen middelen hoeft in te brengen. Hiermee blijft het vermogen in uw onderneming en kan dit worden ingezet voor andere investeringen waarmee u uw bedrijf verder kunt laten groeien.
LEES MEER

FINANCIEREN VOOR PARTICULIEREN.

Koopt u een nieuwe of gebruikte Opel? U hoeft niet verder te zoeken. Opel Finance biedt u de mogelijkheid een financiering af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Een bezoek aan uw bank is niet meer nodig, u handelt rechtstreeks met uw Opel dealer. Dit is het gemak van alles onder één dak!​
LEES MEER

OPEL VERZEKERINGEN.

Met de Opel auto- of bedrijfswagenverzekering sluit u als Opel rijder een autoverzekering af die volledig aansluit bij uw behoeften en dat tegen een zeer aantrekkelijke premie!​ Door de samenwerking met uw Opel dealer en met de door Opel erkende schadeherstelbedrijven, bent u gegarandeerd dat uw auto na een ongeval snel én deskundig gerepareerd wordt. Bij de reparatie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste reparatietechnieken en uitsluitend originele​ Opel onderdelen. 
LEES MEER