Skip To Content
Opel Finance

Opel Finance

 

Jouw nieuwe Opel financieren?


Een nieuwe auto kopen, maar niet meteen (al) je spaargeld aanwenden? Dan is financieren via Opel Finance de oplossing voor jou. Opel Finance biedt voor zowel de particuliere als zakelijke rijder een financiering op maat. Voor personenwagens en bedrijfswagens en voor nieuwe en tweedehands voertuigen.
Opel Finance levert een kwalitatieve service en scherpe rentetarieven. Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij je zelf bepaalt of je het gehele bedrag van de auto wilt financieren of een gedeelte van de aankoopsom. En het mooie is, je regelt alles via jouw vertrouwde Opel dealer. Het gemak van alles onder één dak!

Stel jouw auto samen via de car configurator en bereken je maandlasten. 
 
 

Particulier financieren

Uitgangspunt van de Opel Finance autofinanciering is dat deze moet passen bij je persoonlijke wensen en omstandigheden. Je bent direct economisch eigenaar van de auto. Als je aan het eind van de looptijd aan alle verplichtingen hebt voldaan ben je ook juridisch eigenaar en is de auto volledig van jou. Een bezoek aan de bank is niet meer nodig, je handelt alles rechtstreeks af met de Opel dealer. 
 

Bepaal de hoogte van je maandtermijn
Heb je een auto om in te ruilen? Dan kun je het inruilbedrag gebruiken als aanbetaling, zodat je maantermijn lager wordt. Uiteraard kun je hier ook spaargeld voor gebruiken. Daarnaast bieden we de mogelijkheid van een slotsom. Hierbij is de laatste betaling hoger, waardoor je gedurende de looptijd lagere maandlasten hebt. De Opel dealer adviseert je graag over de mogelijkheden en een aanbod op maat.

 

Opel Care: profiteer van een lagere rente.
Combineer je een Opel autofinanciering met een Lekker Duidelijk Onderhoudscontract? Dan kies je voor gemak én profiteer je bovendien van een lagere rente.

 
 

Zakelijk financieren

Opel Financial Lease is een vorm van zakelijk financieren voor ondernemers. Van eenmanszaak tot MKB-er. Je bent direct economisch eigenaar van een nieuwe of gebruikte Opel personen- of bedrijfswagen.  Met Opel Financial Lease investeer je zonder dat je direct eigen middelen hoeft in te brengen. Hiermee blijft het vermogen in de onderneming en kan dit worden ingezet voor andere investeringen waarmee het bedrijf verder kan groeien. De Opel dealer adviseert je graag over de mogelijkheden en een aanbod op maat.
 
 

Opel Autoverzekering

Als je jouw nieuwe Opel financiert, dan dien je een aantal zaken zelf te regelen, waaronder de autoverzekering. Wist je dat je hiervoor ook gewoon bij Opel terecht kunt?

De Opel Auto / Bedrijfswagenverzekering kent zeer goede voorwaarden en een zeer aantrekkelijke premie!​ Door de samenwerking met de Opel dealer en door Opel erkende schadeherstelbedrijven, ben je gegarandeerd dat jouw auto na een ongeval snel én deskundig gerepareerd wordt. Bij de reparatie wordt gebruik gemaakt van de nieuwste reparatietechnieken en uitsluitend originele​ Opel onderdelen.