Nieuwe Opel Combo nu te bestellen.Stap in vanaf €13.599,-.

Opel Combo

Nog voor de publiekspremière op de IAA voor bedrijfsauto’s in Hannover is de compleet nieuwe Opel Combo al te bestellen. De prijzen beginnen bij €13.599 euro. Deze uiterst aantrekkelijke vanafprijs geldt voor de standaardversie van 4,4 meter lengte in de uitvoering Selection met de 55 kW (75 pk) sterke 1,6-liter dieselmotor.

Nieuwe efficiënte motor
Bij de ontwikkeling van de nieuwe Opel Combo is sterk gefocust op efficiency en een lage kilometerkostprijs. Het is een uitzonderlijk efficiënte bedrijfswagen met een volledig nieuwe voertuigarchitectuur, slimme uitrusting en unieke technologieën.

Uitstekende laadcapaciteiten
De Opel Combo is er als 4,4 meter lange standaardversie en als 4,75 meter lange 'Lengte 2'-versie. De nieuwe bedrijfswagen is een van de ruimste in zijn segment met een laadvolume tot aan 3,9m3. Het maximum toelaatbaar laadgewicht bedraagt 1.000 kg. De laadlengte bedraagt maximaal 2.131 mm, zodat ook langere objecten te transporteren zijn. De wielkasten zijn compact waardoor er gemakkelijk twee europallets in passen.

Ongekend groot aantal rijassistentiesystemen
De Combo valt in zijn segment op met zijn veelheid aan assistentie- en veiligheidssystemen. De range omvat onder meer Adaptive Cruise Control, Vooraanrijdingsassistent met voetgangersherkenning, dodehoekwaarschuwing, Lane Keep Assist en verkeersbordherkenning.

De optionele achteruitrijcamera is een zeer welkome hulp voor veilig manoeuvreren. Nieuw is het optionele Flank Guard-systeem, dat bij lage snelheid waarschuwt voor palen en andere obstakels. Dat reduceert krassen en andere kleine schades aanzienlijk. Dit systeem gaat samen in een pakket met dodehoek waarschuwing  en parkeersensoren voor en achter.

De Opel Combo is verkrijgbaar met de nieuwste generatie infotainmentsystemen, die garant staan voor optimale connectiviteit. De Multimedia Radio en Multimedia Navi Pro-systemen zijn compatible met Apple CarPlay en Android Auto (zodra door Google gelanceerd in Nederland). De bediening gaat via een 8-inch touchscreen. Het navigatiesysteem bestrijkt Europa, biedt kaarten in 3D en geeft TMC verkeersinformatie, zodat rijders verzekerd zijn van routegeleiding die alternatieven aanbiedt bij files en wegwerkzaamheden.

Tijdelijk introductievoordeel
De Opel Combo is nu tijdelijk verkrijgbaar met zeer aantrekkelijk introductievoordeel. Zo kunt u op de Edition kiezen voor het gratis Edition+ pakket. In dit pakket zit onder meer: DAB+, Multimedia Navi Pro en parkeersensoren.

Voor de Innovation uitvoering kost het Innovation+ pakket nu tijdelijk niet €999,- maar slechts €199,-. Dit pakket bestaat uit: 16" lichtmetalen velgen, achteruitrijcamera, dodehoek waarschuwing, Multimedia Navi Pro en parkeersensoren voor en achter.