Home

Open laadbak, kipper en glasresteel.Nieuwe ombouwvarianten via Opels uitgebreide Certified Conversions-programma.

Voor de Opel Movano is geen klus te groot. Met een grote diversiteit aan chassislengten, aandrijfconfiguraties en keuze uit enkele of dubbele cabine is de Opel Movano ideaal voor het vervoer van alle soorten ladingen. De veelzijdigheid wordt nu nog verder vergroot met de Ergo Open Laadbak, Kipper en het Euroborn Glasresteel van Van den Born Carrosserie B.V. De toonaangevende carrosseriebouwer is opgenomen in het kwaliteitsprogramma Opel Certified Conversions van Opel Bedrijfswagens. Zowel de Open Laadbak, Kipper als het Glasresteel voldoen aan de officiële fabrieksvoorschriften van Opel Bedrijfswagens en vallen onder de fabrieksgarantie.

Ergo Open Laadbak
Van den Born bouwt de Ergo Open Laadbak voor de Opel Movano geheel op maat en op basis van specifieke behoeften en wensen. Een groot voordeel van de Ergo Open Laadbak is de geringe vloerhoogte, ideaal voor een breed scala aan transportmogelijkheden. De standaard gemonteerde, dubbele onderrijbeveiliging biedt ook een gemakkelijke en veilige opstap in de laadbak.

Ergo Kipper
De Opel Movano is ook leverbaar met de Ergo Kipper, een achterwaarts of driezijdig kantelbare laadbak. Van den Born Carrosserie B.V. is marktleider op het gebied van kippers in Nederland en garandeert een hoge kwaliteit van de bak en de hydrauliek. De Opel Movano Ergo Kipper biedt een hoge mate van gebruiksgemak. Dankzij het ergonomische ontwerp is zowel de Ergo Open Laadbak als de Ergo Kipper officieel ERGO-gecertificeerd.

Euroborn Glasresteel
Ook afkomstig van Van den Born Carrosserie B.V. zijn de glasrestelen voor de Opel Movano en Vivaro. Daarmee zijn de Opel Bedrijfswagens bij uitstek geschikt voor het vervoer van glasplaten en kozijnen. Deze kwalitatief hoogwaardige Euroborn Glasrestelen zijn onderhoudsvrij, duurzaam, veilig en demontabel. Van den Born maakt gebruik van robuuste, lichtgewicht materialen, zodat het laadvermogen van de Movano en Vivaro maximaal kan worden benut. Voor meer capaciteit is het Euroborn Glasresteel ook beschikbaar voor de Opel Movano Chassis Cabine (tot 4,5 ton GVW). Deze combinatie is ideaal voor het vervoer van grote zware glasplaten en kozijnen. Alle Euroborn Glasrestelen zijn gemaakt van geanodiseerde aluminiumprofielen, voor extra duurzaamheid. De laadruimte is voorzien van een betonplex antislipvloer.

Met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van glas- en kozijnvervoer weet Van den Born Carrosserie B.V. exact wat in de glasbranche gevraagd wordt. Het Euroborn Glasresteel heeft de officiële fabrieksgoedkeuring van Opel Bedrijfswagens en is opgenomen in het Opel Certified Conversions-programma.