Opel Vivaro Surf Concept.Lifestyle combi voor sport en vrije tijd.

De Opel Vivaro gaat op de lifestyle-toer. Een jaar na de introductie van de nieuwe generatie bedrijfswagen presenteert Opel de Vivaro Surf Concept. Deze bijzondere personenversie van de Opel Vivaro is ideaal voor sporters!

Riante laadruimte
De Opel Vivaro Surf Concept met zogenoemde dubbele cabine biedt een afzonderlijke laadruimte van maar liefst 3,2 m3 - of zelfs 4,0 m3 voor de versie met lange wielbasis. Dit maakt hem ideaal voor het vervoeren van natte, vuile spullen na een uitstapje naar het strand of de bossen, zonder dat de passagiers er iets van merken.

Stijlvolle combi voor maximaal plezier
De Opel Vivaro Surf Concept, is een echte concept-blikvanger met zijn glanzende koperbruine en witte lak. De speciale lichtmetalen Irmscher velgen benadrukken de sportieve looks. Maar de lifestyle-bedrijfswagen toont zijn ware aard pas als de portieren en de achterklep worden geopend. Of het nu gaat om een volledige ski- of snowboarduitrusting, surfplanken en fietsen – de laadruimte van de vijf meter lange Vivaro met een toegelaten totaalgewicht van 2,9 ton maakt alle verwachtingen waar.

Nieuw railsysteem
De laadvloer is voorzien van een nieuw railsysteem. De ruimte onder de tweede zitrij wordt over de volledige breedte benut als bergruimte voor klein gereedschap. In het interieur, dat is afgewerkt door de specialisten van Snoeks Automotive, heerst een aangename sfeer door de blauwe verlichting in de zijpanelen en de hemelbekleding. Speciaal voor surfliefhebbers is de Vivaro Surf Concept voorzien van een speciale beugel op het dak, waarop een surfplank kan worden bevestigd.

Comfort van een personenauto
De bestuurder van de Opel Vivaro Surf Concept beschikt ook over heel wat veiligheids-, assistentie- en infotainmentopties. De licht- en regensensoren staan samen met de mistlampen garant voor uitstekend zicht. De buitenspiegels zijn verwarmbaar, net als de voorste twee stoelen. Het parkeerhulpsysteem Park Assist met achteruitrijcamera voorkomt de kans op schade bij het manoeuvrerenen en de snelheidsbegrenzer voorkomt dat de bestuurder de ingestelde snelheid overschrijdt. De Opel Vivaro Surf Concept is bovendien uitgerust met een WiFi-hotspot die garant staat voor een stabiele en snelle internetverbinding.

De ruime Opel Vivaro Surf Concept is het bewijs dat een riant laadvermogen, veel comfort en een stijlvol design perfect samengaan.