Skip To Content
Home

100 kW snelladen voor iedereenAlle elektrische Opels zijn zeer snel weer klaar voor vertrek

Alle Opel modellen kunnen 100 kW snelladen

Opel maakt de overstap naar elektrisch rijden steeds gemakkelijker. Niet alleen is er uitgebreide keuze uit verschillende Opel-modellen met een grote actieradius, ze zijn ook nog eens allemaal geschikt voor snelladen met 100 kW. Daarmee is de 50 kWh-batterij van de Opel Corsa-e bijvoorbeeld in slechts 30 minuten voor 80% op te laden. Het snellaadvermogen van 100 kW is standaard, ongeacht het Opel-model en de aanwezige boordlader.

De keuze is reuze

Er zijn talrijke manieren om de elektrische Opel modellen weer op te laden. Van een huishoudelijk stopcontact tot een AC-laadpunt of wallbox tot een snellader. Voor het opladen met wisselstroom (AC) is iedere elektrische Opel minstens voorzien van een 7,4 kW boordlader. Afhankelijk van een model behoort een 11 kW boordlader ook tot de mogelijkheden of is deze zelfs standaard.

Alle Opel modellen kunnen 100 kW snelladen

Handige hulp: OpelConnect

Om het opladen van de elektrische Opel nog gemakkelijker te maken, zijn via OpelConnect, de myOpel-app en Free2Move verschillende diensten beschikbaar. Zo kan je bijvoorbeeld via de app op afstand controleren hoeveel actieradius de auto nog heeft. Ook kan je laadsessies inplannen of het interieur tijdens het opladen alvast op de gewenste temperatuur brengen. Via Free2Move is het eenvoudig om laadpunten in de buurt te vinden, inclusief routebegeleiding ernaartoe. Ook is het mogelijk om de route van langere reizen automatisch aan te passen op de beschikbare laadpunten op de route.

Alle Opel modellen kunnen 100 kW snelladen