Kilometervreter tikt 300.000 km aan'Nog steeds tevreden met mijn betrouwbare Opel Corsa 1.2 Enjoy'

Paul van Kuilenburg is een echte kilometervreter. Hij kocht zijn Opel Corsa 1.2 Enjoy in 2002. Toen stond er 38.000 kilometer op de teller. Vijftien jaar later heeft Paul nog steeds veel plezier van zijn Opel Corsa en is de grens van 300.000 kilometer inmiddels ruim overschreden. En Paul blijft voorlopig gewoon met deze Corsa rijden. "Hij rijdt zuinig en is betrouwbaar: echt mijn type auto!"

Paul werkt bij de marine, woont in Noord-Scharwoude, is getrouwd, houdt ervan om een balletje te slaan op het tennisveld en van lezen. Hij heeft in al die jaren nooit de behoefte gehad om een andere auto aan te schaffen. "De Opel Corsa 1.2 Enjoy is echt mijn type auto: een mooi formaat, zuinig en betrouwbaar. Na 300.000 kilometer op de teller heb ik nog steeds minimaal olie- en koelwaterverlies. Hij blijft simpelweg gewoon goed rijden, dus waarom zou ik een nieuwe auto kopen?"

Voorliefde voor Opel

"Mijn voorkeur gaat uit naar het merk Opel", gaat Paul verder. "Dat is een gevoel, dat kun je niet uitleggen. Voorlopig blijf ik dan ook in dit merk rijden. Ik heb eigenlijk nooit iets geks meegemaakt met deze Corsa. En ik gebruik ‘m toch intensief. Voor de boodschappen, woon-werkverkeer en voor vakantie en andere uitjes. Hij is gewoon heel erg betrouwbaar."

Tevreden over onderhoud

Over zijn garagehouder is Paul tevreden. "Het interesseert ze daar eigenlijk weinig hoeveel ik heb gereden hoor. Waarschijnlijk zijn er wel meer Opels met heel veel kilometers op de teller. Ze onderhouden mijn auto gewoon goed, het zijn eerlijke mensen en ik kan op hen vertrouwen. Dat blijkt ook wel, nu ik al vijftien jaar met plezier in mijn Opel rijd."

Heeft jouw Corsa meer kilometers gereden? Laat het ons weten en misschien nemen we wel contact met je op!